Yaşam
  • 17.11.2007 00:39

MÜDÜRÜN PTT'NİN PARASINI ÇALDIRDIM' AÇIKLAMASI YALAN ÇIKTI!..

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi PTT Şube Müdürü Cengiz Sarı’nın, bıçakla yaralanarak kurumun 25 bin YTL’sinin gasp edildiği iddiasının gerçek dışı olduğu belirtildi.
      Alınan bilgiye göre, Çamlıhemşin İlçe PTT Şube Müdürü Cengiz Sarı (45), 8 Kasım’da şubeden çıktıktan sonra kendisini takip eden tanımadığı bir
      kişi tarafından kalçasından bıçaklandığını ve bankaya götürmek üzere yanında bulunan 25 bin YTL’nin gasp edildiğini bildirmişti. Hastanede tedavi altına alınan Sarı’nın verdiği bilgileri çelişkili bulan jandarmanın, soruşturmayı derinleştirmesi sırasında, gasp iddiasının gerçek olmadığını belirlediği ifade edildi. Sarı’nın, kredi kartı borcu olduğu için saldırıya uğrayarak gasp edildiği planını yaptığı ileri sürüldü. Jandarmadaki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen Cengiz Sarı, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece "yalan beyanda bulunmak ve zimmetine para geçirmek" suçlarından tutuklandı. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde 8 Kasım 2007 tarihinde PTT İlçe Müdürü Cengiz Sarı, kurumdan çıktıktan sonra kendisini takip eden bir kişi tarafından bıçakla yaralandığını ve bankaya götürmek için üzerinde bulunan 25 bin YTL’nin çalındığını iddia etmişti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER