Yaşam
  • 7.1.2018 13:32

Münir Özkul'a böyle veda ettiler

93 yaşında yaşama veda eden Yeşilçam’ın efsane ismi Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hocası Münir Özkul, bugün uğurlanıyor. Usta sanatçı, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra, Bakırköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek

Yeşilçam’ın efsane ismi Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hocası Münir Özkul, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Münir Özkul için bugün saat 11.00’de Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde bir tören düzenlenecek. Ardından Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Özkul’un cenazesi Bakırköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Özkul’un vefat ettiği gün kırılan kolundan dolayı ameliyat olan ve bu sebepten dolayı cenazeye katılamayacak olan Ferhan Şensoy da 14 Mart’ta bir tören düzenleyecek. Ortaoyuncuları Kavuğu’nu Münir Özkul’dan devralan Şensoy’un yöneteceği tören Beyoğlu’ndaki Ses Tiyatrosu’nda yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde 93 yaşında hayata veda eden Türk sinemasının duayen isimlerinden Münir Özkul için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenleniyor. Törene Münir Özkul'un ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri katılıyor.

Münir Özkul'a veda

Buradaki törenin ardından ise Özkul Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Münir Özkul'a veda

Uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele eden Özkul'un cenazesi Bakırköy Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedilecek.

Münir Özkul'a veda



 

Münir Özkul'a veda



 

Münir Özkul'a veda



 

Münir Özkul'a veda


 

SON 24 SAAT NELER YAŞANDI?

 

Güncellenme Tarihi : 7.1.2018 12:23

İLGİLİ HABERLER