Yaşam
  • 8.12.2016 01:10

Münir Özkul'un kızı Güner Özkul'dan şok itiraf!

Güner Özkul katıldığı bir televizyon programında demans hastalığıyla savaşan babası Münir Özkul'un sağlık durumunu anlattı.

Yeşilçam'ın duayen ismi 91 yaşındaki Münir Özkul'un kızı Güner Özkul konuk olduğu Renkli Sayfalar programında babasıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Babasının son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Güner Özkul, kendi hayatıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Yeşilçam'ın efsane ismi Münir Özkul 2003 yılında yakalandığı demans hastalığı nedeniyle hareketsizliğe ve sessizliğe mahkum oldu.

Kızı Güner Özkul geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir durumu katıldığı canlı yayın programında paylaştı:

"Yıllarım benim de babamla birlikte o setlerde geçti. Babamın hiçbir filmini diğerinden ayırt edemiyorum. Senaryolar yazılırken de, oluşurken de ben de muhakkak oradaydım."

"Çok sağlam hikayeleri vardı onu hatılıyorum. Bazı dilmler yabancı filmlerden uyarlamaydı mesela ama bizim kültürümüze o kadfar güzel aktarıldı ki.... Adile Naşit, Kemal Sunal, Tarık Akan ile olan ilişkilerim... Onların çocuklarıyla olan arkadaşlıklarım"

 

"BABAM GÖZÜNÜ KIRPTI İNANAMADIM"

"Bir süredir 'babamdan geçti, konuştuklarımız anlamıyor' diyerek ziyaretlerimde sessiz kalıyordum. Geçtiğimiz günlerde onu konuşmak üzere katıldığım bir radyo programında sana bir şarkı çaldırayım mı dedim. Olur anlamında gözünü kırptı inanamadım."

"SUSTUĞUM İÇİN KÖPEKLER GİBİ PİŞMANIM"

"Tekrar sordum tekrar cevap verdi. Sustuğum her dakika için her dakika için köpekler gibi pişmanım. Belki hafızalarınızdaki gibi değil ama babam yaşıyor."

"Babamın fotoğraflarını paylaşmak benim fikrim değildi. Paylaşıldıktan sonra haberim oldu ama kızamadım. Ben olsam yapmazdım. Merak ediyorsunuz ama göreceğiniz bu işte."

Münir Özkul yaklaşık 10 dizi, 20 tiyatro oyunu ve 220 filmde rol aldı. 2003 yılından bu yana Demans rahatsızlığı yaşıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 8.12.2016 01:49

İLGİLİ HABERLER