Yaşam
  • 24.7.2014 14:45

Murat Göğebakan'dan kötü haber

Kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Göğebakan’ın durumuyla ilgili açıklama yapan Uzman Dr. Cem Erdoğan, “Şuan şuuru açık. Hastamızın altta yatan hastalığı neticesinde durumu ciddi” dedi.
Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Murat Göğebakan, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Bağcılar Medipol Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alınan ünlü sanatçının durumuyla ilgili Uzman Dr. Cem Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, ünlü sanatçının yoğun bakım ünitesine alındığını belirterek, “Hastamız yoğun bakım ünitesine daha yakın takip edilmek için yatırıldı. Bizim tedavimiz yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Şuan şuuru açık. Hastamızın altta yatan hastalığı neticesinde tabi durumu ciddi. Servisten yoğun bakım ünitesine geçişte önemli bir değişim olmadı. Sadece yoğun bakım ünitesinde biraz daha yakın takip için yatırdık” dedi.
Ünlü sanatçı için dua isteyen Göğebakan’ın kardeşi Ferhat Göğebakan ise “Herkesten dua istiyoruz. Hocalarımız elinden gelen her şeyi yapıyor. Sadece dua etsinler bir garip Murat’a yeter. Sayın başbakanımız ara ara Murat’a dua edin demesi yeter. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Hastanede elimizi Allah’a açtık duamızı ediyoruz. Ay yüzlülerine, kara gözlülerine bir dua etsinler başka bir şey istemiyoruz” diye konuştu.
Ünlü sanatçının arkadaşı Ferudun Özdemiz de, “Başbakan Murat Göğebakan’a müthiş muhabbet besliyor. Hastalık döneminde de sık sık arayıp bilgi aldılar. En son dün telefonlaştık. Şuan ki durumuyla ilgili de bilgisi var” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:03

İLGİLİ HABERLER