Yaşam
  • 10.6.2018 15:58

Orhan Gencebay'dan Demirören yorumu!

Orhan Gencebay'dan Erdoğan Demirören yorumu!

Demirören Holding ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören Fatih Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasi, iş adamı ve sanatçı katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Erdoğan Demirören'in ardından yaptığı açıklamada "50 yıllık sevgili ağabeyim. Kısmeti buymuş. Onun en büyük özelliklerinden birisi, ülkemize çok büyük katkıları vardır. Görevini fevkalade yaparak göçüyor rabbimizin huzuruna. Allah önce ailesine ve hepimize sabırlar versin. Türkiye’de onu çok seven sayan insanlar vardı." ifadesini kullandı.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, ünlü işadamı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından bir mesaj paylaştı. Demirören için, "50 yıllık sevgili ağabeyim" diyen Orhan Gencebay şunları söyledi:

50 yıllık sevgili ağabeyim. Kısmeti buymuş. Onun en büyük özelliklerinden birisi, ülkemize çok büyük katkıları vardır. Görevini fevkalade yaparak göçüyor rabbimizin huzuruna. Allah önce ailesine ve hepimize sabırlar versin. Türkiye'de onu çok seven sayan insanlar vardı.

HABERLEŞTİK, "ÖZLEDİM SENİ" DEDİM

Son derece üzülüyorum, son zamanlarda göremedim. Haberleştik, "özledim seni" dedim. "Öleceğiz gideceğiz görüşemiyoruz son zamanlarda" dedi. Dediği oldu, onu göremeden rabbimin huzuruna kavuşuyor. Bir araya geldiğimizde çok mutlu olurduk. Hepsi birer birer göçtüler, Allah kalanlara sabırlar versin.

Her bakımdan harika bir insandı. Hem iş hayatında, hem dost olarak değerli bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesin sevgili ağabeyime.

Güncellenme Tarihi : 10.6.2018 16:00

İLGİLİ HABERLER