Yaşam
  • 11.1.2019 15:34

Oyuncu Hande Erçel annesini kaybetti

Bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu Hande Erçel'in annesinden üzen haber geldi. Erçel'in durumu ağırlaşan annesi Aylin Erçel hayatını kaybetti.

Yeni yayına başlayacak olan ‘Halka’ dizisinin başrol oyuncularından olan Hande Erçel, annesi Aylin Erçel sağlık durumu hakkında "İyi haberler bekliyoruz, iyileşecek inşallah" demişti.

Erçel, annesine donör olması ile ilgili ise “Aileyle olmak çok güzel bir şey. En güzel şey aile" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün durumu ağırlaşan Erçel'in annesi kansere yenik düştü ve sabaha doğru hayatını kaybetti.

Hande Erçel kimdir?

Başarılı oyuncu Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma doğumlu. Oyuncu ve modellik yapıyor.

1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da doğmuşdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam ediyor.

2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.1.2019 15:35

İLGİLİ HABERLER