Yaşam
  • 13.2.2019 09:38

Özcan Deniz bir konserden 1 milyon dolar alacak

Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'e gidiyor

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile aynı diziden rol arkadaşı Aslı Enver, İsrail’e gidiyor. Deniz’in, konser vereceği bu organizasyondan 1 milyon dolar kazanacağı öğrenildi.

‘İstanbullu Gelin’ dizisi Avrupa’nın birçok şehrinde gösterime girerken, İsrail bu diziye adeta kafayı taktı. İsrail’de, başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver’in paylaştığı dizi, en çok izlenenler arasında girdi. Dizinin fazlasıyla izlenmesi nedeniyle bir organizasyon düzenlenecek.

Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'e gidiyor

20 KİŞİLİK ORKESTRA

Bu organizasyona, ‘İstanbullu Gelin’in başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver katılacak. 6 Nisan’da İsrail’e gidecek olan başrol oyuncularından Özcan Deniz, burada bir de konser verecek. Uzun süredir konser vermeyen Deniz’in, İsrail’e 20 kişilik bir orkestra ile gideceği belirtiliyor.

 

Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'e gidiyor

KONSER ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI

Menora Mivtachim Arena’da sahneye çıkacak olan Deniz’in, konser ücreti ise dudak uçuklatıyor. İsraillilerin gönlünde taht kuran Özcan Deniz, bu organizasyon ve konserden 1 milyon dolar kazanacak.

Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'e gidiyor

SAATLER İÇERİSİNDE TÜKENDİ

Özcan Deniz’in konser biletlerinin fiyatları da ortaya çıktı. 6 Nisan gecesi yapılacak İsrail konseri biletleri, 720 - 1440 TL arasında satışa sunuldu. İsrail halkı, bu fiyattaki biletleri saatler içerisinde tüketti.

350 BİN DOLAR KAZANACAK

Öte yandan ünlü oyuncu Aslı Enver de bu organizasyondan kârlı çıkacak. Enver, İsrail gezisinden 350 bin dolar kazanacak. Hayranları ile buluşacak olan Enver’e, sevgilisi Murat Boz’un eşlik edip etmeyeceği ise merak konusu.

Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'e gidiyor

Güncellenme Tarihi : 13.2.2019 09:39

İLGİLİ HABERLER