Yaşam
  • 23.10.2014 00:54

Renee Zellweger'e ne oldu

Renee Zellweger'in "Bir gecede" bambaşka bir kadın haline gelmesi şoke etti. Ünlü oyuncu "yüzüne bir şeyler yaptırdığı" iddiasını "aptalca" diye nitelerken makyaj ve estetik uzmanları harıl harıl "Renee'nin yüzüne ne olmuş olabileceğini" tartışıyor. İşte olasılıklar...

45 yaşındaki Hollywood oyuncusu Renee Zellweger’in 21’nci ELLE Hollywood Kadınları Ödül Töreni’ne ‘tanınmaz’ hale gelince önce mesaj ve yorum bombardımanı ardından iki koldan tartışma başladı. Tartışmaların biri ünlü oyuncunun yüzüne ne yaptırmış olabileceği yolundaki tahminlerle ilerliyor. 

Bir diğer tartışma konusu ise 28 yaşından büyük kadınların yok sayıldığı bir rekabet ortamında yıllardır var olmayı başarmış bir oyuncu hakkında, sırf görünüşü değişti diye sarf edilen maksadını ve haddini aşan“yorum”lara yönelik eleştirileri içeriyor. 

GÜLÜNCE İYİCE KISILAN GÖZLER GİTMİŞ 
Daily Mail’e konuşan Plastik ve Kozmetik Cerrahi Uzmanı Dr. Alex Karidis’e göre: 

* Gözkapaklarını kaldırtmış olmalı. Karidis (gülünce iyice kısılan gözleriyle bilinen) ünlü yıldızın kaşlarıyla gözleri arasındaki mesafenin azalmış olduğunu söylüyor. 

* Gözleri artık daha büyük görünürken kaşlarının eski yerinde olması, bunun bir “Kaş kaldırma” operasyonu olmadığını düşündürtüyor. 

* Güldüğünde bile hiçbir kırışık oluşmayan alnı, gözleriyle gözkapağı arasındaki bölgeye bir miktar botoks uygulanmış olabileceğini gösteriyor. 

* Karidis’e göre Zellweger, ayrıca yüzündeki ölü hücreleri temizletmek ve cildini sıkılaştırmak için ultrason tedavisi türü cerrahi olmayan bir yöntem denemiş olabilir. 

YOKSA MESELE KAŞLAR MI?

Zellweger'in kaşlarının eski hali (solda) ve yeni hali photoshop yardımıyla karşılaştırıldı. 
Makyaj uzmanlarına göre ise milyonlarca insanın dönüp dönüp “Bu gerçekten o mu” diye fotoğraflara bakmasına neden olan değişiklik yanlış bir peelingin yanı sıra kaşlar! 

Yine Daily Mail’e konuşan makyöz Rachel Wood, “Cildinin dokusu peelingin ayarının kaçtığını düşündürüyor. Bu cildine aşırı yumuşak neredeyse plastik gibi parlak vermiş ve alnında bir tür sahte bronzluk etkisi yaratmış” dedi. 
Wood’a göre yıllardır kaşlarına kalem yardımıyla gürleştirip düzgün görünüm veren Zellweger’in bu kez bunu yapmaması asıl fark. Seyrek ve dağınık görünümlü kaşlar ve “bir biçimde kaldırdığı” gözleri, Zellweger’in bu kadar farklı görünmesine neden olmuş.

İŞE DEĞİŞİM

Renee 2001

Renee 2008

Renee 2014

PEKİ RENEE ZELLWEGER NE DİYOR?

Zellweger'in yüzündeki değişim, onu tanıyanlar için sürpriz değil.

Sevenleri ve ‘sevmeyenleri’ Zellweger’e ne olduğunu tartışadursun, tüm bunların çok uzağında görünen bir kişi varsa o da ünlü oyuncunun erkek arkadaşı Doyle Bramhall. 
Diğeri de ünlü oyuncunun kendisi. 
People dergisine konuşan oyuncu görünüşünün değiştiğine dair dedikoduların kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini, çünkü gerçekten değiştiğini söyledi. Zellweger, “Daha farklı, daha mutlu ve daha doyurucu bir hayatım var. İnsanlar benim 40’lı yaşlarımı bilmiyor... Belki artık farklı görünüyorum. Ama yaşlandıkça kim değişmez ki? Ha... Ama ben bir konuda gerçekten farklıyım, çünkü mutluyum” dedi. (RADİKAL)

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:52

İLGİLİ HABERLER