Yaşam
  • 24.8.2016 00:25

Rusların Kim Kardashian'ı :Ne estetistiği ben zaten güzelim

Estetik de neymiş, ben mükemmel görünüyorum..

Sosyal medyanın son dönemdeki en gözde ünlülerinden biri olan Anastasia Kvitko hakkında ortaya atılan "göğüsleri ve kalçası estetik harikası" iddialarını reddetti.

ANASTASIA KVITKO INSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ

RUS KIM KARDASHIAN: ZAYIFLAMAM GEREKMİYOR

Sosyal medyanın son dönemdeki en gözde ünlülerinden biri olan Anastasia Kvitko hakkında ortaya atılan "göğüsleri ve kalçası estetik harikası" iddialarını reddetti.Rusya'nın Kaliningrad kentinde doğan ancak sonra modellik kariyeri için AB'ye taşınan Kvitko bu iddiaları kesin bir dille reddedip görüntüsünü düzenli olarak spor yapmasına borçlu olduğunu söyledi.Kvitko "Böyle görünmek için sadece spor yapıyorum. Saatlerimi spor salonlarında geçiriyorum. Ama estetik operasyona da olumsuz bakmıyorum" diye konuştu.

ANASTASIA KVITKO INSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ

ANASTASIA KVITKO INSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ

Görüntüsünü "mükemmel" diyerek tanımlayan Anastasia Kvitko "Ama eğer bir insan görüntüsünden memnun değilse gidip kendisini mutlu edecek değişiklikleri yaptırabilir. Yani estetik operasyon geçirebilir. Ben görüntümün mükemmel olduğunu düşünüyorum. Fiziksel özelliklerimle ilgili değiştirmek istediğim hiçbir ayrıntı yok" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.8.2016 00:44

İLGİLİ HABERLER