Yaşam
  • 27.7.2016 16:13

Şahane Damat dizisi 4. son bölümde sürpriz!

Star TV'nin başladığı günden itibaren herkesin ilgisini çeken dizisi Şahane Damat, son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi.Dizinin son bölümünde aşk ve romantizm bir arada yaşandı. Mehmet ve Melike'nin romantik dakikaları izleyenleri heyecanlandırdı. Fakat, Albay’ın Diva’nın olduğu eve yaptığı baskın sonucunda romantizm yarım kaldı. İşte, Şahane Damat 4. son bölüm detayları..

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmet ve Melike’nin banyoda yaşadıkları yakınlaşma sonrası kendilerini kaptırdıkları romantizm duygusu, Albay’ın Diva’nın olduğu eve yaptığı baskın sonucunda yarım kalmıştır. Bizim iki çılgının Diva’yı saklayabilmek adına, Albay’a çevirdikleri son numara ise Şeytan’ın bile aklına gelmeyecek cinstendir.
Ertesi sabah hem Albay hem de Kazibe tehlikesini savuşturmuş olmanın rahatlığıyla hareket eden Melike ise hiç ummadığı bir yerden darbe alır. Mehmet önceki gece banyoda olanlardan belli ki rahatsızdır ve Melike’ye hiç olmadığı kadar da “arkadaşça” davranma çabasındadır. Ayrıca, Mehmet başta kendisi olmak üzere Melike’ye de sürekli hatırlatmaktadır; ikisinin oynadıkları sadece bir oyundur ve ayrıca o nişanlıdır!

Mehmet her ne kadar kendini Melike’den uzak tutmaya çalışsa da özellikle Engin’in her fırsatta Melike’ye yazıyor olmasına katlanamamaktadır. Melike tabii ki Engin’e karşılık vermemektedir, fakat bu Mehmet’in delirmesine engel teşkil etmez. Türlü türlü oyunlarda Engin’i, Melike’den uzak tutmaya çalışan Mehmet, sonunda kendini fazla açık eder. Engin de durumdan şüphelenir ve düşündüklerini İlknur ile paylaşır.

İlknur’un artık yapacağı tek bir şey vardır; Mehmet ve Melike’yi kendi gözleri önünde tartmak. Bu sebeple Tahsin-Melike-İlknur ve Mehmet olarak dörtlü çıkacakları bir akşam yemeği tertip eder. Ancak, o yemekte yaşananlar İlknur’un kendi kazdığı kuyuya düşmesine sebep olacaktır!

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜM İZLE

ŞAHANE DAMAT 4. BÖLÜM FRAGMANI

ŞAHANE DAMAT 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Güncellenme Tarihi : 27.7.2016 16:14

İLGİLİ HABERLER