Yaşam
  • 2.8.2014 02:02

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay evlendi

Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun, bir dizide oynadıkları rolleri gerçek oldu. Küçük Ağa dizisinde evli çifti canlandıran ikili, dizi setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıdı.
Küçük Ağa dizisinde evli bir çifti canlandıran ünlü oyuncular Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, oynadıkları rolleri gerçeğe taşıdı. Dizide başlayan aşklarını nikah masasına taşıyan ünlü oyuncular, Kuruçeşme Suada’da gerçekleştirilen sade bir törenle dünya evine girdi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı nikaha çiftin ailesi ve oyuncu arkadaşları katıldı. Dizide çiftin çocuklarını canlandıran minik yıldız Emir Berke Zincidi de dizideki anne ve babasını mutlu gününde yalnız bırakmadı. Özel günlerini yakın dostlarıyla paylaşan ünlü çiftin mutluluğu objektiflere yansıdı.

NİKAH ÖNCESİ HEYECAN

Kuruçeşme Suada'da düzenlenecek olan törenle hayatlarını birleştirecek olan çift için arkadaşları da oldukça heyecanlı. Hem Levendoğlu hem de Akalay'ın arkadaşı olan Emre Karayel twitter hesabından "Düğün için yola çıkıyoruz. Hem kız tarafı hem erkek tarafı olmak da ilginç oldu" paylaşımını yaparak heyecanını dile getirdi.

Akalay, instagram sayfasındna gelinliğinin bir kısmını takipçileri ile paylaşarak alatına şu notu düştü. 'Bu heyecan denizin üstünde elele yürümek heyecanı...Kalbimde sürüyle güvercinler... Şükürler olsun.'

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:50

İLGİLİ HABERLER