Yaşam
  • 23.9.2016 01:17

Seçkin Piriler nasıl aldatılıdğını anlattı

Seçkin Piriler, Renkli Sayfalar'a konuk oldu..

6 yıllık eşi Kaan Tangöze'den olaylı bir şekilde boşanan Seçkin Piriler; Renkli Sayfalar programına konuk oldu. 

Piriler, yaşadığı zor günleri canlı yayında anlattı.

* Ben o haberi gördüğümde defileye çıktım, çok kötü haldeydim. Yanına gittiğimde de bana hiçbir şey anlatmadı hep kaçtı. Ankara'ya gittim Kaan ağlıyordu şimdi ne yapacağız dedik. O da çok üzüldü ben de ikimiz de ağladık.

* Çocuklarımız vardı, ben sonrasında kaldıramadım. Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktı. Herkes bana 'ayrılma' dedi ama ben kendimde o gücü bulamadım ve ayrıldım.

* O fotoğraflardan sonra Kaan'la birkaç gün birlikte uyuduk ve daha sonra yapamadım. Sonuçta o dönemler hep neden böyle olduğunu düşünmekle geçti. Kendini affettirmek istediyse de ben bunu göremedim.

* Ben hep evde çocuk bakıyordum konserlere gitmiyordum. Bana şu anda her şey koyuyor. Ben artık o defteri kapattım. Sonuçta ben değil kendisi rezil oldu her şey ortada fotoğraflarda.

* Saçlarım döküldü öbek öbek bu süreçte günlerce yemek yemedim, en son 49 kiloya düştüm. Hiçbir kıyafetim olmuyordu, annem bana bakıp bakıp ağlıyordu. Canıma kıymak istemedim ama çok kötü hissetim o dönemde çocuklarım olmasaydı karanlık duygular içine girebilirdim.

* Bana çok destek veren insan oldu. Ben böyle bir şeyi hiçbir zaman hak etmedim. Ben 10 sene boyunca sadece onun gözüne baktım, kendimi dışarıya kapadım ama o hayatını yaşadı. Ben bu adam için üçüncü çocuğu da yapardım. Hayatımı da bu adama vermiştim, veremeye de devam edecektim.

* Ben asla bu kadını tanımıyorum. Bana bir kere fotoğraf gönderildi bu olaydan 15 - 20 gün önce ben fotoğrafı Kaan'a gösterdim. O da 'asistanım olarak önerdiler ama ben bu kızı beğenmedim, istemiyorum çalışmayacağım' dedi.

* Karşı tarafın güzel ya da çirkin olmasının gerek yok ikisinde de suç var ben tek tarafı suçlamıyorum.Kaan bana bir şekilde söyleyebilirdi, bu haberleri gazeteden okumayı hak etmedim.

* Bizim bu olaylar ortaya çıkana kadar Kaan'la aramız iyiydi karı-koca ilişkimiz vardı. Olaydan bir gün önce bile film izlerken kucağına yattım, omuzuna yattım.

* Kaan'dan asla böyle bir şey beklemezdim. Beni aldatabileceğini asla düşünmezdim, sonuna kadar birlikte olacağız sanıyordum. Birlikte Büyükada'dan ev bakıyorduk. Ama bu olaydan sonra kafamda bazı taşlar yerine oturdu. Bütün konserlerinde o kız ile birlikteymiş.

* Şu an bizi izliyorsa deliriyordur. İki tane çocuğum olduğu için hiçbir şey yapmayacağım. Ama çocuklarımız olduğu için biz ölene kadar görüşeceğiz. Hayatımız boyunca akrabayız. Hayatı boyunca o beni görecek, ben onu. Onunla olan beni kabul edecek, benimle olan onu kabul edecek. 

* Hayatın ne olacağı belli olmaz. Tekrar evlenmeyi kesinlikle düşünüyorum. Evleneceğim adama Kaan'a aşık olduğum kadar aşık olur muyum onu bilmiyorum.

Kasımda öğrendim. Martta boşandık. Beni abuk sabuk insanlarla yazdılar. Hiçbiriyle bir alakam yok. En kötü gecem ilk öğrendiğim gündü.Uyuyamadım. Kaanı'ın yanına gittiğimde de çok kötüydüm..Dönüşte uçakta sinir krizi geçirdim. Kaan havalimanına inince beni tuvalete götürdü. Kimse görmesin diye.

* Gülerek geçirmedim bu olayı. Bir süre aynı evde kalmaya devam ettik. Sonra ben devam edemedim.Bu olay başıma geldikten sonra bazı taşlar yerine oturdu. İçime atamadım. Kaan anlatmaktan kaçan bir insan olduğu için gerilim yaşadık. Çocuklar da var. 'Evleri ayıralım' dedik.

* Kasımdan beri yalnız yatıyorum yatağımda. Hakan ve Volkan var yatağımda. Onlarla uyuyorum artık.Olaydan sonra 15 gün aynı evde kaldık. Sonra o otele taşındı. Mahkemeye gittiğimde sakinleştiricilerin etkisindeydim. Bir de kameralar vardı. Dik durdum.

* Her insan hata yapar. Bazı hataların geri dönüşü olmuyor. Mutluluklar dilerim.

* Şarkılarını dinlemiyorum. 'Senden daha güzel' şarkısını bana yazmıştı. Bir tek onu dinliyorum. Bir daha öyle bir şarkı yazabileceğini düşünmüyorum.

* Fotoğraflarını gördüğümde hala sinirim bozuluyor. Ben bakmak istemesem de gözüme sokuluyor zaten. 

* Hakan'ın doğum gününde de iyi uyanmamıştım. volkan'ın doğum gününde de iyi uyanmadım. Özel günlerde kendimi çok kötü hissediyorum. Oğlumun doğum gününde doğum sonrası fotoğrafını paylaştım.

* Evin heryerinde Kaan'ın fotoğrafları vardı. Hepsini kaldırdım. Gizli bir kutunun içinde duruyorlar. Kaan'dan sonra eşyaları değiştirdim.

* Kıvılcım'ı hiçbir yerde görmek istemiyorum. Kendimden korkuyorum çünkü. O an neler yapabileceğimi kestiremiyorum. Çok isterim gülüp geçmeyi ama psikolojim buna izin vermez.

* Büyük konuşmak istemiyorum ama iki dünya bir araya gelse Kaan'a geri dönmem. Çünkü biz artık onunla mutlu olamayız.

* Yıllarca topuklu ayakkabı giymedim. Bana 'makyaj yapma, eşofman giy. Elbise giyme' diyordu. Evliliğimi süresince bana çok iyi, çok sevgi dolu davrandı. Bu olayı öğrenince bir daha hiçbir şey aynı olmadı. Bir taraf ağlarken, diğer taraf gülemez. Bu olayı yaşadığım zaman hala lohusa sayılırdım.

* Hayatımda aşık olduğum insan Kaan'dır benim. Bu acı öçlüm acısından çok daha kötüymüş. İki çocuğuma da Allah uzun ömür versin. Konser biter eve gelirdi. Ben bilirdim uçaktan iner eve gelirdi. Arada bir stüdyo çalışmasına giderdi, ne yaptıysa orada yapmış zaten.

* Kıvılcım'ı Kaan ile arkadaş çevresi tanıştırdı. Kız ona yapışmış zaten. Bütün konserlerinde var. Senden Daha Güzel'i benim için yazmıştı. Bana söylüyordu. Yeni şarkılarını göreceğiz bakalım! 

* Onunla geçen 10 yılı düşündüğümde çok şeyi özlüyorum. Bazen kokusunu özlediğim oluyor. Tişörtünü unutmuş evde. Ben 'kokusunu özledim' dediğim bir gün, arkadaşlarım bana onun tişörtünü getirdiler.

* Eşyaların hepsi, gitarları dahil bizim evde duruyor. Eski resimlerimize bakamıyorum. Çok sinirliyim. 'Evlilik aşkı öldürür' derler. Onda ölmüş ama bendeki hiç ölmemişti.

 

Güncellenme Tarihi : 23.9.2016 18:14

İLGİLİ HABERLER