Yaşam
  • 17.10.2016 01:58

Seren Serengil'in bacaklarına ne oldu

Tüp mide ameliyatı ile iki ayda 20 kilo verip tığ gibi olan Seren Serengil’in bacaklarındaki tahribat olay oldu. Uzmanlar, konuyu masaya yatırdı. “Sıkılaştırma cihazının marifeti” diyen de var, “Vitamin ve enzim eksikliğinden olmuş” diyen de...

UZMAN GÖRÜŞLERİ
Seren Serengil'deki fazladan 20 kilo gitti ama izleri kaldı. Önceki gün sokakta dolaşırken görüntülenen Serengil'in bacaklarındaki tahribat, tartışma konusu oldu. GÜNAYDIN'ın ulaştığı bir uzman "Sıkılaşmak için cihaza girmişse, cihaz yakmış olabilir" dedi.

HIZLI KİLO VERMİŞ
Plastik Cerrahi ve Rekonstrüktif Uzmanı Dr. Atilla Hacılar ise "Fotoğrafa bakarak konuşmak gerekirse, buruşmanın nedeni normalden hızlı kilo vermek olabilir.Beyaz lekeler ise ameliyat sonrası yaşanan vitamin ve enzim eksikliğine işaret ediyor olabilir" dedi.

SERENGİL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Verdiği kilolardan dolayı bacağında deformasyon oluştuğu öne sürülen Seren Serengil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak "Bacağıma su döküldü" dedi.

Meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede memesinde kist tespit edilen Nur Yerlitaş dün apar topar ameliyat olmuştu. Haberi alıp hastaneye koşan ünlü isimler arasında Seren Serengil de vardı. Ünlü şarkıcının hastane girişinde çekilen fotoğraflarında bacağında oluşan deformasyon dikkat çekmişti.

"BACAĞIMA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Seren Serengil, "Arkadaşlar bacağıma kaynar su döküldü. İzler 6 aya kadar geçecekmiş. Ama merak edilecek bir şey yok 2 ay oldu. Ben saklamıyorum. Dün Nur Yerlitaş'a hastaneye gittiğimde çekilmiş. Haber çıkınca sormuşsunuz. Cevap vermek istedim" ifadelerine yer verdi.

"NAZAR VAR GALİBA"

Açıklamalarının devamında nazardan dert yanan Serengil, şu ifadelere yer verdi: "Zaten sürekli başıma bir şey geldi. Programa başladım başlayalı hastalığım da geçmedi nazar var galiba... Ama sizin güzel dualarınız korur beni..."

 

Güncellenme Tarihi : 17.10.2016 01:14

İLGİLİ HABERLER