Yaşam
  • 9.12.2016 01:12

Sevda Demirel'in son hali şoke etti

Renkli Sayfalar programına pijamalarla çıkan Sevda Demirel, estetik mağduru oldu. Vücudundaki yapay maddeleri aldıran Sevda Demirel, kanserin ve felcin eşiğinden döndüğünü söyledi ve ayrıca çok ağrılı bir süreç geçirdiğini anlattı. İşte Sevda Demirel'in son hali...

Vücudundaki yapay maddeleri aldıran Sevda Demirel, kanserin ve felcin eşiğinden döndüğünü söyledi ve ayrıca çok ağrılı bir süreç geçirdiğini anlattı.

"YÜZ FELCİ OLUYORDUM"

-Yanaklarımda apse yaptı. Kitleler oluştu yüzümde. Strese girdim ve korktum. Kanser zannettim. Doktora gittim. Hemen onları alması gerektiğini söyledi. Sinirler dolguların üzerini kapattığı için zor oldu. Sinirlerle oynadığı taktirde yüz felci oluyorsunuz. Bu yüzden traşlama yöntemiyle temizlemeye çalıştılar. Ama aksilik bu ya gözümün üstünde çıktı. Oradan da kitle aldılar.

"VÜCUDUMDA YAPAY BİR ŞEY İSTEMİYORUM"

-Bu ameliyatları olurken artık vücudumda yapay bir şey istemiyorum dedim ve herşeyi çıkarttırdım. Ama çok acı çekiyorum şu anda. Malesef kendimizi uzman olmayan ellere teslim ediyoruz sonrası felaket oluyor.

Sevda Demirel bebe yağı gibi bir maddenin kurbanı olmuş. Sevda Demirel bu malzeme yüzünden kanserin eşiğinden dönmüş. Sevda Demirel şunları anlattı;
 

"Kimse yüze dokunmuyor yüze. Bütün doktorlar korkuyor. Mesela Bülent Ersoy'un yüzündeki dolguları kimse alamıyor. Çok zor bu ameliyatlar. Felçli gibi yaşıyorsunuz" diyen Sevda Demirel bebe yağı gibi bir maddenin kurbanı olmuş. Sevda Demirel bu malzeme yüzünden kanserin eşiğinden dönmüş. Sevda Demirel şunları anlattı:

"Göğsümde 17 yıllık silikon vardı, onları da çıkarttırdım. Doktora gidip 'ben natürel bir insan olmak istiyorum' dedim. Makyaj yapmadan çıkmazdım, şimdi nasıl göründüğüm umrumda bile değil. Yüzümün alt kısmından giriş yapıldı, o sebeple cildimde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kanser riskim var, pataloji sonuçlarım iyi çıkarsa Robin Hoodtarzı bir yaşam istiyorum. insanlara destek olmak istiyorum."

Güncellenme Tarihi : 9.12.2016 02:30

İLGİLİ HABERLER