Yaşam
  • 11.7.2009 16:20

SEVGİLİSİNDEN EBRU GÜNDEŞ'E 50 BİN DOLARLIK BARIŞMA SETİ

Ebru Gündeş 10 gün önce Azeri sevgilisi Reza Zarrab ile Mavi Tur’da barışmıştı. Ünlü işadamı barışmanın sevinciyle Gündeş’e 50 bin dolarlık pırlanta seti aldı...


Azeri işadamı Reza Zarrab, bir aydır ayrı olduğu sevgilisi Ebru Gündeş'i 10 gün önce Mavi Tur'da çiçeklerle ziyaret edince barıştılar.

ŞARKI YAPTI Azerbeycanlı armatör bir ailenin oğlu olan genç sevgilinin tatil dönüşü, Türkiye'deki bir kuyumcudan barışma hediyesi olarak Ebru Gündeş'e 50 bin dolar değerinde pırlanta set aldığı öğrenildi. Yüzük, kolye ve küpeden oluşan hediyeyi alınca çok sevindiği öğrenilen ünlü şarkıcının sevgilisine, ayrı oldukları dönemde sözlerini yazdığı ve kendisine ithaf ettiği yeni şarkısını söylediği konuşuluyor.


BABASI KIZDI
Zarrab (25), geçtiğimiz kış da kendisinden 10 yaş büyük sevgilisi Gündeş’e 200 bin liralık tektaş bir yüzük almıştı. Ancak yüzüğün faturası Zarrab ailesine ait denizcilik şirketine kesilince ortalık karışmıştı. Azerbaycan'da oturan babası telefonla aradığı Reza Zarrab'a bu hediyenin hesabını sorduğu ve yüzüğü kuyumcuya iade etmesini istediği biliniyordu. Hatta iki sevgilinin arası bu yüzden açılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER