Yaşam
  • 7.1.2016 23:26

Sinema oyuncusu Remzi Evren vefat etti

Sinema ve dizi oyuncusu Remzi Evren, Üsküdar Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi, Tahririye Sokak'taki evinde bugün saat 13.00 sıralarında hayatını kaybetti. KOAH hastası olan Evren'in uykusunda kalp krizi geçirdiği ifade edildi.2 kız çocuğu bulunan Remzi Evren'in öldüğünü öğrenen yakınları eve gelerek taziyede bulundu.

Kurtlar Vadisi Pusu, Behzat Ç. ve son olarak Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi önemli dizilerde oynayan Remzi Evren, Cem Yılmaz'ın "Av Mevsimi" adlı sinema filminde de rol almıştı.

Remzi Evren kimdir?
 
25 Şubat 1957 yılında, Bolu’ da dünyaya gelen oyuncu 58 yaşında hayatını kaybetti. eğitimhayatını Mimar Sinan Üniversitesi’ nin Resim Bölümü’ nden mezun olarak tamamlamıştır. Bu zaman kadar birçok dizi ve filmlerde rol almıştır. Başarılı oyuncu Remzi Evren’ in yer aldığı bazı projelerin isimleri ise; İstanbul Kanatlarımın Altında, Tatlı Kaçıklar, Günaydın İstanbul, Sıcak Saatler, Üvey Baba, Bana Şans Dile, Koçum Benim, Büyük Buluşma, Kalp Gözü, Beşinci Boyut, Korkusuzlar, Affedilmeyen, Kurtlar Vadisi Pusu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Yer Gök aşk, Küçük Ağa’ dır.
 
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:50

İLGİLİ HABERLER