Yaşam
  • 13.10.2014 00:24

Sübyancı kocasına geri döndü

Halen hapiste bulunan sübyancı kocanın boşandığı karısı tekrar sapık adama döndü..
Rezalet İngiltere'de yaşandı..
Şimdi 71 yaşında olan İngilizlerin ünlü reklamcısı  Max Clifford, yaşları 18'ün altında 16 küçük kıza tecavüz etmek ve cinsel istismardan 2010 yılında hakim karşısına çıktı..  Max Clifford'un James Bond filminde rol sözü verdiği bir kız kurbanının nasıl bürosunda cinsel tacize uğradığını anlatmasına yer verdi. Saldırıya uğradığı sırada 17 yaşında olan kız kurban, 71 yaşındaki Halkla İlişkiler uzmanının kendisine yaptıklarını anlattı.

Max Clifford'un şöhret vaat ederek kandırıp bürosunda seks yaptığı genç kadın, "Şimdi dünya Max Clifford'un nasıl bir insan olduğunu biliyor. O insanları kullanan bir canavar. Genç kadınlardan her istediğini alabileceğini sandı. En sonunda sergilenmesinden çok memnunun" diye konuştu.

En genci 15 yaşında olan 4 kıza 1977-85 yıllarında cinsel tacizde bulunduğu anlaşılan Max Clifford'un 17 yaşındaki kurbanına James Bond'un Octopussy filminde rol vaat ettiği öğrenildi. Müşteri listesinde Simon Cowelş, Muhammed Ali, Jade Goody gibi tanınmış isimlerin bulunduğu Max Clifford,Londra'daki Southwark Asliye Ceza Mahkemesi'nde jüri tarafından 8 suçlamadan suçlu bulundu
8 yıl hapse mahkum edilen sapığa bir darbede karısından geldi.Jo Westwood kocasından ayrıldı.
O günden bu yana ortada görünmeyen kadının tekrar kocasına döndüğü ve hapiste evlendikleri ortaya çıktı.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:07

İLGİLİ HABERLER