Yaşam
  • 26.11.2014 22:59

Tarzınız batsın!..

Bu Tarz Benim yarışmacısı Özlem, kendisine gelen eleştirilere "Türkiye'de gerçekten önemli olaylar var. Mesela kadına şiddet olayları var" şeklinde cevap verdi.Show TV'de ekrana gelen ve ekranda kimi zaman giyim tarzları kimi zamansa yarışmacıların birbirleriyle girdikleri polemiklerle gündeme gelen Bu Tarz Benim'in yarışmacısı Özlem Özden gelen eleştirilere isyan etti.

BİZİ CİDDİYE ALACAĞINIZA KADINA ŞİDDETE BAKIN

Özlem, "Burada bir televizyon şovudur şaka yapılıyor. Türkiye'de gerçekten önemli olaylar var. Mesela kadına şiddet olayları var. Yılda öldürülen bir sürü kadın var. Bence bir reality showda kızın ağzına bant yapıştırılmış bu bir eğlencedir. İnsanlar bunları ciddiye alacaklarına gitsinler sokaklarda öldürülen, kocaları tarafından şiddet gören o mağdur kadınların arkasında dursunlar. Bizim reality showumuzu çok fazla eleştirmesinler diyorum" şeklinde tepki gösterdi.

OYUNCU KİMLİĞİMLE DE YARIŞIRIM

Sokakta kendisine tepki gösterenlere "Ben yarışmada mutluyum" dediğini anlatan Özlem, sözlerine şöyle devam etti;

"Ben yani oyuncu, oynama kimliğimle de yarışırım.. Onun da spontane bir oyun olduğunu anlamaları görmeleri lazım. Bence insanlar sokaktaki insanların sorunlarına daha çok eğilsinler."

Özlem'in bu sözleri Bu Tarz Benim yarışmasına katılan yarışmacıların mankenlik ajansından seçildiği iddialarını akıllara getirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:03

İLGİLİ HABERLER