Yaşam
  • 4.5.2015 14:54

Tiger Woods'a sevgili dayanmıyor

Dünya eski golf şampiyonu Tiger Woods ile ABD’li Olimpiyat kayak şampiyonu Lindsey Vonn 3 yıllık ilişkilerine son verdiklerini açıkladı.

TARİHE GEÇMİŞTİ

30 yaşındaki Vonn Facebook hesabından yaptığı açıklamada, “Birlikte geçirdiğimiz neredeyse 3 yılın ardından ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. Birlikte yarattığımız anıları daima mutlulukla anacağım. Ancak ne yazık ki ikimiz de oldukça yoğun hayatlar yaşıyoruz ve bu durum zamanımızın çoğunu ayrı geçirmek zorunda kalmamıza neden oluyor. O ve güzel ailesi daima kalbimde özel bir yere sahip olacak” dedi.

Woods ise kişisel internet sitesinde yayınladığı basın açıklamasında ayrılığı doğruladı ve “Vonn ile birlikte geçirdikleri süreyi daima mutlulukla hatırlayacaklarını” belirtti.

Çift en son geçen ayki Masters Golf Turnuvası’nda birlikte görülmüştü. Vonn, turnuvayı Woods’un 7 yaşındaki kızı Sam ve 6 yaşındaki oğlu Charlie ile birlikte izlemişti.

39 yaşındaki Woods’un İsveçli model Elin Nordegren ile olan evliliği bir dizi evlilik dışı ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının ardından 2010 yılında sona ermişti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:39

İLGİLİ HABERLER