Yaşam
  • 28.4.2014 21:23

Tuba öyle bir kılığa girdi ki

SİNEMA ve dizi oyuncusu Tuba Ünsal, bebeğinin 6 aylık olduğunu, kardeşler arasında adapte olma sürecinin devam ettiğini belirterek, "Evde asayiş berkemal. Son filmimde olduğu gibi, 'Hayat bana güzel" dedi.
 

Vizyona kısa süre önce giren 'Hayat Sana Güzel' filminde Şevket Çoruh, Hande Katipoğlu ile birlikte rol alan Tuba Ünsal, canlandırdığı 'Olayların dibine dinamit koyup patlatan' olarak tanımladığı 'Nurcan' karakterin kendisi ile hiç alakası olmadığını anlattı. Ünsal, film teklif edildiğinde senaryoda seçmem gereken iki karakterden hemen ikincisini tercih ettiğini bildirirken şöyle dedi:

"BENİ TANIYAMIYORLAR"

"Filmi izleyen arkadaşlarım, 'Tuba filmde neredesin?' diye soruyor. Tip olarak o kadar farklıyım ki, pek kimse tanıyamıyor. Aslında komedi filmlerini seviyorum. Ama, şanslıyım; hem drama, hem komedi oynayabiliyorum. Filmde gülmeyi tercih edebilirim. Yönetmenimiz Murat Şeker ve oyuncu kadrosundaki ekip arkadaşlarımızla benim üçüncü filmim. Çok eğlenerek sette vakit geçiriyoruz. Komedi filminde bu çok önemli çünkü oradaki setteki enerji geçiyor kamera önüne. İş hayatım yoğun devam ediyor."

Gazeteci Mirgün Cabas ile evli Tuba Ünsal, geçen yılın sonlarında ikinci kez anne olduğunu, dünyaya gelen bir bebeğin en zor döneminin ilk 6 ayı olduğunu anlattı. Ünsal, "Süt veriyorum. Öteki tarafta büyük olan kızım Sera'nın kardeşi Civan Mert'e adapte olma süreci var. Civan Mert ile bir şekilde 6 aya yaklaşıyoruz ve asayiş berkemal" dedi.

Tuba Ünsal, çevirdiği son filmi 'Hayat Sana Güzel'in adı hatırlatılınca, "Evet çok mutluyum, keyfim yerinde. Özel hayatında insan mutlu olduğunda iş hayatı ve yaptığınız her şeye yansıyor. O yüzden keyfim yerinde. Özel davetlerimde genellikle Zeynep Tosun'u tercih ediyorum. İyi de anlaşıyoruz. Biraz beden ölçülerimde problem vardı. Hamilelik sonrası sıkı diyetle onu da atlattık" diye konuştu.
İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:38

İLGİLİ HABERLER