Yaşam
  • 22.6.2006 13:20

TÜLİN'LE CANER SARMAŞ DOLAŞ...

DURAN FİDAN
ADANA - Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Biz Evleniyoruz" adlı yarışma programıyla ünlenen Tülin Koca ile Caner Toygar'ın küllenen aşkları, Adana'da çekimleri yapılan "Hesaplaşma" adlı dizi filmde yeniden alevlenmeye başladı.
Çekimlerinin çoğunluğu Adana'nın Karataş İlçesi'nde sahil kesiminde yapılan ve "mafya ve aşk ilişkileri"ni konu alan dizi filmde Caner mafya babasının yanında çalışan birini canlandırırken, Tülin de onları takibe alan bir gazeteci rolünü oynuyor.
Filmin Adana'da yapılan çekimlerinin dünkü bölümünde biraraya gelen set ekibi, ikiliye bir sürpriz yaparak, aşklarının yeniden tazelenmesini kutlamak için pasta kesti. Tülin ve Caner mumları birlikte üflerken, Yönetmen Özkan Can'ın ilk pastayı Tülin'e yedirmesi Caner'i öfkelendirdi.
Ekip, daha sonra Atatürk Caddesi üzerindeki Mado Sokağı'na giderek çekimlere başladı. Kalabalık arasında yaşanan kovalamaca sahnesi olaydan habersiz vatandaşları kısa süreliğine hayrete düşürdü.
Çekimlerin sonunda Tülin ve Caner, hayranlarıyla fotoğraflar çektirirken el ele sarmaş dolaş oldu.
Adana'da çok mutlu olduğunu belirten Tülin, Caner ile yeniden birararaya gelmeleri konusunda "Her an her şey olabilir" diyerek yeşil ışık yakarken, Caner de, "Artık sıra bende değil, Tülin'de. Ben yeterince gözyaşı döktüm. Ama anlayana" diye konuştu. Tülin, çok güzel bir dizi film çektiklerini ve hayranlarının kaçırmamasını istedi. Tülin ve Caner, aşklarını anlatan başka bir filmde de rol alabileceklerini söyledi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:43

İLGİLİ HABERLER