Yaşam
  • 22.9.2017 15:52

Türkiye güzeli Itır Esen'in tacı geri alındı

Türkiye güzeli seçilen Itır Esen'in tacı geri alındı

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleri ile ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı alındığı belirtildi.

YENİ BİRİNCİ : ASLI SÜMEN

Esen'in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

Yeni sonuçlara göre Aslı Sümen, Çin Halk Cumhuriyetinde düzenlenecek "Miss World"de, Pınar Tartan, ABD'de düzenlenecek "Miss Universe"de, Yasemin Çoklar ise Polonyada düzenlenecek "Miss Supranational"da Türkiyeyi temsil edecek.

Miss Turkey Organizasyonu tarafından dün gece Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleştirilen yarışmaya 20 güzel katılmıştı.

Jürisi Can Sandıkçıoğu, gazeteci yazar Güneri Civaoğlu, 2012 Miss Turkey kraliçesi Çağıl Özge Özkul, müzisyen Meyra Ilıcak, bale sanatçısı ve koreograf Tan Sağtürk, moda tasarımcısı Özlem Süer, plastik cerrah Öp. Dr. Bülent Cihantimur, Özal Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alpten oluşan yarışmada, Miss Turkey World kraliçesi Itır Esen, Miss Turkey Universe kraliçesi Aslı Sümen ve Miss Turkey Supranational kraliçesi Pınar Tartan olarak belirlendi. Güzellere önceki yıl kraliçe olan kişiler tarafından taçları takıldı.

1980 yılından beri "Miss World", "Miss Universe", "Miss Supranational" ve "Miss International" yarışmalarının Türkiye lisans sahibi olan organizasyon, Miss Turkey 2017da dereceye giren üç güzeli, Türkiyeyi temsil etmek amacıyla dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen bu yarışmalara gönderecek.

 HESABINI KAPATTI

15 Temmuz'la dalga geçip, küstah ifadeler kullanan Itır Esen, gelen haklı tepkiler üzerine hesabını askıya almak zorunda kaldı.

"HESAP ONA AİT"

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ömür Varol, konuyla ilgili "Kendisi yalanlasa da tweet'ler atılmış, ortaya çıktı. Bu işin ucu açık, öyle söyleyeyim. Geçmiş döneme ait tweet'ler bu hesabın ona ait olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

15 Temmuz ile dalga geçen Itır Esen hesabını kapattı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O GECE NE YAPIYORDU

Itır Esen'in küstah tweet'lerine cevap veren bazı kullanılıcılar, "15 Temmuz gecesi neredeydin" sorusunu yöneltti.


 

Son dakika... Türkiye güzeli seçilen Itır Esenin tacı geri alındı

.

Güncellenme Tarihi : 22.9.2017 16:09

İLGİLİ HABERLER