Yaşam
  • 23.3.2018 00:13

Ünlü oyuncu uyuşturucudan tutuklandı

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide "Behram Paşa" karakterini canlandıran oyuncu Adnan Koç, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda kokainle yakalandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Behram Paşa' rolünü canlandıran oyuncu Adnan Koç, kardeşleri ve 1 arkadaşı uyuşturucu torbacısıyla birlikte gözaltına alındı. Koç uyuşturucuları polise vermemek için bir süre direndi.

Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre; İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyete ve sanat dünyasına uyuşturucu satışı yaptığı belirtilen torbacı Sinan Bozburun'u takibe aldı. Torbacının İçerenköy'deki bir kafenin müşterilerine uyuşturucu satmaya gittiğinin tespit edilmesi üzerine fiziki takip yapıldı. Torbacıdan aldığı 5 fişek kokaini kardeşleri ve 1 arkadaşına götüren oyuncu Adnan Koç gözaltına alındı. Koç'un polise mukavemet etmesi nedeniyle zor kullanıldı. Operasyonda Adnan Koç'un yine oyunculuk yapan kardeşi Mehmet Hayri, Ahmet ve Şeyhmuz Koç ile arkadaşı Mehmet Pınarbaşı gözaltına alındı.

Adnan Koç Behram Paşa ile ilgili görsel sonucu

ÜNLÜLERİN TORBACISI DA YAKALANDI

Kafede yapılan aramalarda da bir miktar metamfetamin ve sentetik uyuşturucu ecstasy hap ele geçirilirken torbacı Sinan Bozburun da gözaltına alındı. Gözaltına alınan ünlülerin torbacısı Sinan Bozburun'un oyuncu Serhan Onat'a da geçen hafta uyuşturucu sattığı tespit edildi. Serhan Onat'ın da ifadesine başvuruldu. Torbacı Sinan Bozburun önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adnan Koç, kardeşleri ve arkadaşı da bugün adliyeye sevk edildi.

Adnan Koç Behram Paşa ile ilgili görsel sonucu

Adnan Koç Behram Paşa ile ilgili görsel sonucu

Tutuklanıp cezaevine gönderildi

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan dizi oyuncusu Adnan Koç ve 2 kardeşi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kokainle yakalanan dizi oyuncusu tutuklandı

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Adnan Koç ve 2 kardeşi, savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kokainle yakalanan dizi oyuncusu tutuklandı

İki şüpheli, haklarında ‘adli kontrol’ hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Kokainle yakalanan dizi oyuncusu tutuklandı

Güncellenme Tarihi : 23.3.2018 01:47

İLGİLİ HABERLER