Yaşam
  • 27.1.2019 01:53

Ünlü oyuncuya şok: 'Hizmetçim evimi soydu! Beni darp etti'

Oyuncu Sibel Turnagöl, Sarıyer'deki evinde hizmetçi olarak çalışan A.T.'den, kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Turnagöl, hizmetçisinin çantasında eşinin gömleği ile kendisinin makyaj malzemelerini bulduğunu belirtti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sibel Turnagöl, Sarıyer'deki lüks bir sitede bulunan dairesini temizletmek için 44 yaşındaki A.T. ile anlaştı. Turnagöl, bir müddet sonra hizmetlisi A.T'nin hareketlerinden şüphelenmeye başladı.

ÇANTASINI ARADI
8 Mayıs günü A.T.'nin evden kaçarak çıktığını fark eden oyuncu, onun çantasını kontrol etmek istedi. İddiaya göre A.T'nin çantasından, Turnagöl'e ait eşyalar çıktı.

Hizmetlisiyle tartışmaya başlayan oyuncu, iddiaya göre darp da edildi. Olayın ardından Turnagöl, karakola giderek ifade verdi ve çalışanı A.T.'den şikayetçi oldu. İfadesine başvurulan hizmetli A.T., asıl mağdurun kendisi olduğunu ileri sürdü ve "Darp iddiaları asılsızdır" diyerek, kendisini savundu.

Savcılık, yürütülen soruşturma sonunda A.T. hakkında 'basit yaralama' suçundan dava açtı. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2019 01:55

İLGİLİ HABERLER