Yaşam
  • 31.10.2004 00:30

ÜNLÜLER ÇİFTLİĞİ'NDE AKLA ZİYAN KONUŞMALAR!..

Ünlüler Çiftliği’nin yeni Ağa’sı, Güllü’den intikamını almak için kozları şimdilik eline geçirdi. İşte, satırı satırına bir kavganın tüm tedayları...


ÇİFTLİK’TEKİ KAVGA GÜRÜLTÜ, HEREKE’DEN DUYULUYOR!

Ünlüler Çiftliği’nde kavgalar, hakaretler ve tehditler diz boyu. Hafta içinde iş yapmadığı için herkesin tavır aldığı Banu Alkan’a bir tek Ferhat Güzel sahip çıktı. Seray Sever’in canlı yayında çok zor durumlar yaşadığı tartışma, Ünlüler Çiftliği’ni "Kadınlar Hamamı"na çevirdi.
Babası vefat eden İsmet Özhan, canlı yayına katılmazken, hastanede çıkan Güllü, Banu Alkan’ı tehdit etti. Afrodit, "ne oluyor Armağan Bey, burada yalnızmıyız. Bunu suç duyurusu ilan ediyorum" diyerek karşı atağa geçti...
Ferhat Güzel ile Ali Atik arasındaki tartışmanın ise daha vahim boyutlara ulaşmasını, sunucu Seray Sever önledi. Sık sık reklama girilerek, ünlüler "hizaye" çekildi.
Ali Güven, Toprak Sergen ile Ali Atik’e neden cephe aldı?
İşte, milyonlarca insanın, Cumhuriyet Bayramı’nın 81.nci Yıldönümü’nde, ekranda üstelik canlı yayında izlediği "Ünlülerin düellosu"...


YARIM AĞA ALİ GÜVEN’İ BİLE ÇILDIRTILAR...

ALİ GÜVEN: Kurallara uymuyor, bağırıyor. Toprak’tan da Ali Atik’ten de hoşlanmıyorum.

Güllü rahatsızlanınca Ali Güven Ağa seçildi. Akşam eğleniyoruz. Tartışmayalım diyoruz. Görev dağılımı yapıyoruz. Sabah oluyor, herkes tartışmaya başlıyor. Burası tımarhane mi? Banu Hanım’ın günü diye... Ben kimsenin tarafında değilim. Ama burada kamplaşma kurulmuş. Biz zaten çok çalışıyoruz. İki haftadır baskı var üzerimizde. Bunların hepsi gösteri..
TOPRAK SERGEN:Öncelikle Ali benim arkadaşım. Ali bu stres ortamında çok geriliyor. Ali psikolojik olarak etkinlendiğini görüyorum. Ali beni artık sevmiyor olsa bile, ben onu seviyorum. Ayrıca çok ahlaklı biri. Ali her hangi bir tartışma olduğu anda, buna dayanamıyor. Ama biz bir takım sorunları tartışmak durumundayız.
ALİ GÜVEN:Kuramara uyuluyorsa, ben ağayım gelip söylemen gerekir. Ben rol yapmıyorum. Toprak, rol yapıyor.
TOPRAK SERGEN:Böyle bir iddiada bulunuyor. İşlerin ağırlığı ona yığılıyor. Hanımefendilere zayıf işler kalıyor. Bir börektir gidiyor. Yapılacaksa yapılsın.
BANU ALKAN: Burada hakimiyet onlarda zaten. Ama sürekli ben tartışılıyorum. Her şeyi yapıyorum.
TOPRAK SERGEN:Tabi ki insanların işleri yapılacak. Bulaşık yıkanacaksa, yıkansın abi...
BANU ALKAN:Bütün bunlar yalan.
ALİ ATİK: İki oğlumu çok özledim. Toprak o kadar güzel şeyler söyleri Ali için. Ali şu anda bizi belki haklı da değerlendirebilir. Ben onu kaybetmek istemiyorum. Ali çok önemli bir isim. Evladımdan hiç ayırmıyorum. Neden sinirlendi bilemiyorum. Demek ki bizde de bir suç var. Banu hanımı yeni tanımaya başlıyorum. İş yapmama gibi bir avantaj kullanmaya çalışıyor. Yemeklere elini sürmedi. Niçin yapmadın dediğimde, yapmadım dedi. Öncelikle vicdanlı olun. Biz size ne yaptık. Susun ve beni dinleyin.
ALİ GÜVEN: Benim beklediğim şeyler yapılmıyor. Ali abi ile Toprak birlik oluyorlar. Bunlar bazen bize negatif olarak bize yansıyor.

BANU ALKAN: O zaman dikkatli konuşsaydın biraz. Siz vicdanlı olun biraz. Siz susun. Düne kadar pırlanta idim. Ne oldu.
ALİ ATİK: İnsanlara yardım etmek yüce bir duygu.
BANU ALKAN:Ben size kaç kez kahve yaptım. Çay koydum. Öleceğimi bilirdim de Afrodit’in elinden çay içeceğim belli olmazdı dediniz. Ben size hiç yakıştıramadım.
ALİ ATİK:Saygısızca konuşmayın?
BANU ALKAN: Ben de 22 yıl sinema yaptım. Siz saygısız olmayın.


CANLI YAYIN’DA BÜYÜK KAVGA...
FERHAT GÜZEL: Nedir bir salata yüzünden kadına yüklendiniz. Yapamayabilir Ali abi. Ne yapalım.
BANU ALKAN:Ben sizin salatınızı çok beğendin dedi. Tamam yaparım dedi. Canlı yayın vardı yapamadım.

ALİ ATİK:Yalancısın. Yalancı...
SERAY SEVER: Ferhatçın geçmiş olsun, uyuz olmuşsun...
FERHAT GÜZEL:Alerji oldum. Ali iğnesini yaptı, kesildi. Ben hastanede yatmam. Ben Ağa olursam, Banu hanım ayaklarımı yıkayacak. Neler yaptığımı, seçilirsem görürüm. Banu, Ağa olursa, ben onun elini öperim.
TOPRAK SERGEN:Ben ağalık sistemine inanmıyorum.

FERHAT GÜZEL, ALİ ATİK’İN ÜZERİNE YÜRÜDÜ...
Tuğba Altıntop ile Toprak Sergen arasında romantik geziler ve yakınlaşma görüldü. Yeşilliklerin üzerine omuz omuza yatan ikili ilginç görüntüler sergiledi... Seray Sever, ikiliye, aradaki yakınlaşmanın nedenini sordu...
TOPRAK SERGEN: Ferhat’ı dinlemekten sıkıldığım için, Vivaldi dinlemeye gittik Tuğba ile. Doğayı yaşamak için buradayız.
FERHAT GÜZEL:Ağzınızı yakışmaz ki bu şarkı. Ne iş yapıyorsunuz. Ben seni bir yere koyamadım. Hilal ve Tuğba benimle çalışıyordu. Tuğba’yı da aldın...

TOPRAK SERGEN: Bıyıkla senin dediğin olmuyor...
TUĞBA ALTINTOP: Ben tartışmalı bir ortam istemiyorum. Cok ciddiyim geriliyorum. Ferhat, ben Hilal ile birlikte grup temizliği yaptım. Bu başka ne anlama geliyor. Çarpıtma.


FERHAT GÜZEL:Ben dolduruşa getiriyorlar dedin mi demedin mi? Ekranda şov yapma.
TUĞBA ALTINTOP:Sen şovmensin. Buradan çıktından sonra şov yapmaya git. Sen şarlatan bir insansın.
FERHATGÜZEL:Şimde bana söylediklerini açıklarım...
TUĞBA ALTINTOP:Toprak ile aramızda romantik bir yakınlaşma olmadı. O benim arkadaşım. Ali veya İsmet’le de olabilirdi.
ALİ ATİK: Horoz olmakla horoz, bıyıklı olmakla erkek olunmuyor. Dedikodu yapmak hiç yakışmıyor... Bu üçlüde bunu yapıyor. (Banu, İsmet, Ferhat’ı kast ederek). Benim yanımda, yüzüme söyle bunları...
FERHAT GÜZEL:Biz erkek gibi konuşuyoruz, kadın gibi değil.

BANU ALKAN:Bakarmısın, hakarete uğruyoruz
ALİ ATİK:Senin haddin değil, benim için hokkabazlık yapamazsın. Niye bu lafları benim yüzüme söyleme cesareti göstermiyorsun.

FERHAT’TAN ALİ ATİK’E:SENİN KONUŞMALARIN KAHVERENGİ GELİYOR BANA!
SERAY SEVER:NE DEMEK KAHVERENGİ?
Tartışma giderek alevlenirken, Ferhat Güzel, Ali Atik’in üzerine yürümek istedi. Seray Sever, anında müdahale ederek, bir tatsızlığın olmasını engelledi. Ancak Ferhat Güzel’in, Ali Atik’e "Senin konuşmaların kahverengi geliyor" sözleri, ortalığı yeniden alevlendirdi...
FERHAT GÜZEL:Böyle ekip kurarsan, kimseden saygı bekleyemezsin. Ben senin korkundan mı iş yapıyorum! Ya geçeceksin bunları, kahverengi gelir bu konuşmaların..
SERAY SEVER:Ne demek kahverengi?
FERHAT GÜZEL:O bilir. Bana hakaret ediyorsun. Benim hocalarım, hatip, sen benimle dans edemezsin. Allah’tan korkmaz adam... Sen birinci ol, ben istemiyorum.
TUĞBA ALTINTOP:Sen de benim aklımdan çıkmıyorsun. Çünkü hem benim hem çocuklarım için laf söyledi.
FERHAT GÜZEL:Sen bana beyinsizsin dedin.
TUĞBA ALTINTOP:Ben demedim.
ALİ ATİK:Ben senin arkandan hiç konuşmadım. Ayıptır ya.
SERAY SEVER:Otur yerine Ferhat, yetişkin insanlarsınız. Delirtmeyin beni...

GÜLLÜ, BANU ALKAN’I HASTANELİK Mİ YAPACAKTI?
Ekrandaki canlı canlı tartışmanın biteceği sanılırken, sözü hastaneden yeni çıkan Güllü aldı. Güllü’nün, "Ben gelmeden hastabakıcıya söyledim. Üç gün sonra biri daha hastanelik olacak" sözleri, bardağı taşırdı...
GÜLLÜ: Hastaneden çıkarken üç gün sonra biri daha gelip bu hastaneye yatacak dedim. Anlayan anlar. Banu alkanı kastettim.
BANU ALKAN:Bu resmen tehdit.Sahipsiz miyiz Armağan bey, ya...
GÜLLÜ:Asla öyle bir şey değildi. Dedim ki, ben hastaneye yattım. Ben anlatmak istiyorum, susarsa. Banu’da bir bahane bulup, hastaneye yatacak dedim hasta bakıcıya.
BANU ALKAN:Ben canlı yayınlarda bayılmıyorm. Böyle bir reklama da ihtiyacım yok. Sen Banu Alkan’ın yanına bile yaklaşamazsın hayatın boyunca.Ben tek hesap sormaya geldim diye geldin. Köpekle konuşuyor, köpekten cevap bekliyor.
GÜLLÜ: O zaman oturup köpekle kendini konuşacaksın.
BANU ALKAN: Sen hastasın?
FERHAT GÜZEL: (Güllü’ye dönerek) Sen gerçekten hastasın, geçmiş olsun. Ama öyle bir şey yok.
BANU ALKAN: Suç duyurusunda bulunuyorum. İnsan hayatının ne kadar değerli olacağını bilebilecek düzeyde biri değil.
GÜLLÜ: Bu da hakerek.
BANU ALKAN:Sen benim üzerime yürüdün. Bu hakaret değil mi?
GÜLLÜ:Ben tehdit etmiyorum. Çocuklarım söz konusu olunca, ben seni bitiririm. Öyle laga-luga değil...
SERAY SEVER: Ben böyle olsun istemiyorum. Bugün Cumhuriyet bayramı. Lütfen, yönetmenim, mikrofonların sesini kıssın. Böyle gözel şeyler sergilemiyoruz. Ve lütfen herkes sakin olsun.

İPLER ŞİMDİ BANU ALKAN’IN ELİNDE...
GÜLLÜ İLE YENİ AĞA AFRODİT NASIL GEÇİNECEK?
Kavga, hakaret ve birbirinin üzerine yürümeye yeltenmelerle geçen canlı yayın sonunda yapılan oyladama ise durum şöyle gelişti.


OY DURUMU: Üçüncü%17 oy oranıyla Güllü, %21 oy oranıyla Toprak Sergen, %32 oy oranıyla Banu Alkan... Çiftliğin yeni Ağası Banu Alkan...


Çiftliğin yeni Ağa’sı seçilen Banu Alkan ise oldukça mutluydu.

BANU: Herkesi öpüyorum. Ben çalışmayacağım, siz çalışacaksınız...
GÜLLÜ: Demek ki aç kalacağız. Zaten çalışmıyorsun.

MEDYAFARESİ Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:11

İLGİLİ HABERLER