Yaşam
  • 20.9.2017 14:05

Vital Saç Boyası ile Üstün Beyaz Kaplama

Vital saç boyası yapısında profesyonel renk pigmentlerine sahip olan ve Schwarzkopf ürünü olan bir markadır. Saçın beyazlarını üstün teknolojisi sayesinde doğal bir şekilde kaplarken dipten ucuna kadar besler. İçeriğinde bulunan pigment bloke sistemi sayesinde saçı doğru ve eksiksiz boyar. Boya saça tutunarak uzun süre kalır. Açıkta beyaz kaplamayan vital boya akmadan uzun süreli olarak kullanılma olanağı sunar. Vital saç boyasının renk tonları son moda renklerin yanı sıra vazgeçilemeyen renk tonlarını da bünyesinde barındırır. Kızıl tonları, kahve tonları, açık tonlar, bakır tonları, çikolata, karamel tonları, siyah ve daha birçok tonda renk seçeneği bulunur. Kuaförlerde boyatılabilen saçlardan daha memnun kalınır. İsteğe bağlı olarak ürünler evde de kolaylıkla uygulanabilir krem şeklinde boyalardan meydana gelir.

Vital Saç Boyası Kullananları Memnuniyetinin Sebebi

Vital saç boyası kullananlar için sağlanan en büyük kolaylık beyaz açıkta kalmadan uzun süreli olarak canlı renklerle saçın boyanmasıdır. Bu boya oldukça popüler olup her geçen gün kullanımı artan bir ürün olma özelliği görüştedir. Bunu sebebi saçı hem uzun süreli boyar hem de diğer boyaların aksine yıpratıcı etki yaratmaz. Saça tutunan boya uzun süre akmadan kullanım olanağı sunarken bunun sayesinde sürekli yapılacak boyamanın masraflarından kurtulma olanağı sunar. Kolaylıkla uygulanan Vital boya saçı yumuşatır ve dipten uca kadar yıpranmış saça onarım yapar.

Vital Saç Boyası Toptan Satışı

Vital saç boyası toptan olarak kuaförlerin tercih ettiği bir alım yöntemi olup daha tasarrufludur. Toptan satış yapan kurumlar aracılığı ile ulaşılacak Vital her renkten boya laf internetten online olarak edinebilir. Adrese teslim yapılan ürünler toptan bir şekilde geldiğinden daha tasarruflu bir yöntemdir.

Vital Saç Boyası Karamel Renk Tonları

Vital saç boyası içeriğinde hemen hemen her tondan boya bulmak mümkündür. Yaklaşık renk tonu seçeneği yirmi beş kadar renkten meydana gelen bu boyalar içerisinden seçilen tonlardan memnun kalmak mümkündür. Vital saç boyası karamel renk tonlarında boya kullanmak istenilen rengin saça uygulanmasına ve uzun süreli olarak canlı kullanım olanağı sunmaktadır. Sunulan renkler turuncuya yakın bir karamel, sarıya yakın ya da kahveye yakın tonlarda bir karamel saç boyası olabilir. Hangi renk olursa olsun sunulan renklerde asıl ve ilk göze çarpan doğallık ile canlılıktır.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2017 14:06

İLGİLİ HABERLER