Yaşam
  • 20.5.2017 14:35

Y'aslı' değil şen geldi!.

Murat Boz’un ihanetine uğrayan Aslı Enver, ayrılık sonrası ilk kez İstanbul’a geldi. Özcan Deniz’le adı aşk dedikodusuna karışan Enver, neşeli halleriyle Murat’ı çoktan unutmuş gibiydi.

Popçu Murat Boz'la 1 buçuk yıllık aşkı ünlü şarkıcının Bahar-Nihal Candan kardeşlerle eğlenmesi üzerine sekteye uğrayan Aslı Enver'i ayrılık pek de etkilememişe benziyor… Öyle ki dizi çekimleri için Bursa'da bulunan Enver, önceki akşam yakın dostlarıyla eğlendiği İstanbul'da neşeli halleriyle objektiflere yansıdı. Ayrılığın ardından Arnavutköy'de ilk kez görüntülenen ünlü oyuncunun sanılanın aksine etrafa gülücükler saçması "Aslı, Murat'ı çoktan unutmuş" dedirtti.



SORULARA CEVAP YOK
Arkadaşının kullandığı araç içinde objektiflere gülümseyerek poz veren Aslı Enver, Murat Boz'la ayrılığı hakkındaki soruları ise yanıtsız bıraktı. Arkadaşıyla karanlıkta gözlerden kaybolan Enver'in bir gün sonra setten basına yansıyan fotoğrafı, "Aslı'nın Murat'ı neden bu kadar çabuk unuttuğu ortaya çıktı" dedikodularına neden oldu.

FOTOĞRAF OLAY OLDU
Enver'le aynı dizide başrolü paylaşan ve adı güzel oyuncuyla aşk dedikodularına karışan Özcan Deniz için önceki gün sette sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. 45 yaşına giren sanatçı, bu sürprizle çok mutlu olurken Enver'in Deniz'e attığı anlamlı bakışlar da objektiflere işte böyle yansıdı… Güzel oyuncunun bu bakışı ise sosyal medyada dedikodu kazanını kaynattı. Pek çok takipçi, Aslı Enver'in Özcan Deniz'le mutlu bakışmalarını aşka yorup "İkilinin arasındaki elektrik fotoğraftan bile anlaşılıyor" şeklinde yorumlar yaptı..

MUTLULUK DOLU BAKIŞLAR
Haklarında aşk dedikoduları çıkan ikilinin, sette yapılan sürpriz doğum günü partisinde birbirlerine attıkları bakışlar hayranlarının gözünden kaçmadı. Aslı Enver'in Özcan Deniz'e bakışları ikilinin aşk yaşadığı iddialarını yeniden gündeme getirdi. Hayranları iki ünlü ismi birbirine çok yakıştırdı.

Doğan SAVAŞ.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2017 14:36

İLGİLİ HABERLER