Yaşam
  • 27.10.2016 01:48

Yeni sevgilinin eski eşe benzerliği şoke etti

90’lı yıllara talk şov kimliğiyle damgasını vuran ünlü oyuncu Cem Özer, senarist sevgilisi Pınar Dura’ya evlenme teklifi yaptı.

"Duymayan Kalmasın"ın haberine göre Cem Özer, senarist sevgilisiPınar Dura'ya Pier Loti'nin romantik ambiyansında çay içerken evlenme teklifi yaptı.

SEVGİLİSİNİN ESKİ EŞİ NURGÜL YEŞİLÇAY'A BENZERLİĞİ ŞAŞKINLIKLA KARXIYANDI


Dura, renkli ve güzel gözleri nedeniyle Cem Özer'in dördüncü eşiNurgül Yeşilçay'a benzetiliyor. Nurgül Yeşilçay, geçen yıl Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat'ın doğum gününde Özer ve onun sevgilisi Pınar Dura'yla bir araya gelmiş ve sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına "Nejat'ın doğum gününden eski koca, eski kocanın yeni karısı, daimi kız kardeş selfiesi" yazarak tartışma yarattı.

KIZI DA NİŞANLANDI

Cem Özer'in Sebla Pekcan'la yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Cemre Özer de, geçen aylarda nişanlanmıştı. Cem Özer, kızının nişan töreninde çekilen fotoğrafı "İstemeye geldiler verdim. Aynı gün, aile içinde tören yapmadan yalın bir şekilde canım kızımı nişanladık" notuyla sosyal medyadan paylaşmıştı.

Cem Özer, ilk evliliğini 1984 yılında caz ustası Erol Pekcan'ın kızı Sebla Pekcan ile yaptı. Ünlü oyuncu 1989'da ikinci kez nikah masasına oturdu ve hayatını Selin Dilmen ile birleştirdi. Özer, 1994'te Esin Maraşlıoğlu ile üçüncü evliliği yaptı. Son evliliğini ise 2004'te Nurgül Yeşilçay ile yaptı.

 

Güncellenme Tarihi : 27.10.2016 02:04

İLGİLİ HABERLER