Yaşam
  • 8.1.2019 22:37

Yusuf Güney canlı yayında gazetecilere saydırdı

Yusuf Güney canlı yayında gazetecilere saydırdı: Terbiyesizliktir, geri zekalılıktır!

Bebek'te buluştuğu kız arkadaşını darp ettiği söylenen şarkıcı Yusuf Güney, telefonla bağlandığı programda olayın gerçek yüzünü anlatırken haberi yapan gazetecilere "Gerizekalı" diye hakaret etti.

Ünlü popçu Yusuf Güney'in sosyal medya üzerinden tanıştığı Deniz Ç. ile Bebek'te eğlence mekanında buluşup eğlendikten sonra bindikleri takside hesabın fazla olması nedeniyle darp ettiği ileri sürüldü. İddialara telefonla bağlandığı canlı yayında cevap veren Güney, haberi yapan gazetecilere hakaret etti.

CANLI YAYINDA HAKARET ETMEYE BAŞLADI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak başından geçen olayı anlatan Yusuf Güney bir ara sinirlerine hakim olamadı. Haberi yapan gazetecilere sitem eden Güney, "Gerizakalı" diyerek hakaret etmeye başlayınca devreye programın sunucuları girdi.

"ALKOLÜN ETKİSİYLE SIKINTILI HAREKETLER YAPTI"

Şarkıcı Yusuf Güney, bir kadını darp ettiği yönündeki haberler hakkında şöyle konuştu: "Benim böyle bir şey yapacağım kimin aklına gelir. Haberi bu şekilde yayınlayan arkadaşlarımın yaptığı ayıp ve terbiyesizliktir. Onun isteği üzerine gece dışarı çıkarak güzel bir mekana gittik. Ben alkol almıyorum ama o aldı. Türkiye'de sıkıntılı algılanabilecek hareketler yaptı.


"TAKSİDE BANA SALDIRMAYA BAŞLADI"

Bizde kalktık. Orada hesapla alakalı ufak bir olay oldu güldük hallettik. Sonra taksiye binince başka mekana gitmek istedi ancak ben istemedim sonra birden argo kelimeler kullanarak bağırmaya başladı. Takside bana saldırmaya başladı. Arkadaşı da vardı oda şok oldu ben de sonra kendisini zaptetmedik çıldırdı.

"HER YERİM MOSMOR GİDİP DARP RAPORU ALDIM"

Taksiyi kenara çektirdim indik saldırmaya devam etti. Sonra olayı ben yapmışım gibi polis çağırdı. Polisler geldi karakola gittik karşılıklı şikayetçi olduk. Benim elim ayağım her yerim mosmor oldu gidip darp raporu aldım. Bunu yapanda kız arkadaşım. Asıl darp edilen benim ben lafını bile etmedim. Kendisinde de hiçbir şey yok. Buna rağmen şikayetçi oldu.


"KENDİMDE DEĞİLİM DİYEREK ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ"

Beni gören polisler bile 'ne oldu sana' diye sordu. Aradan birkaç saat geçti ayıldıktan sonra yaptığının yanlış olduğunu anladı. Yanımızdaki arkadaşı da 'sen ne yaptın' diye sordu. 'Ben kendimde değildim' diyerek şikayetinden vazgeçti. Bende şikayetimi geri çektim. Hala da konuşuyoruz sıkıntı yok. Biz 4 aydır birlikteyiz. İlk defa böyle bir şey yaşadık.

"AHMET VE SILA OLAYINDAN SONRA HER ŞEYİ BÜYÜTMEYE BAŞLADINIZ"

Arkadaşım zamanında yaşadığı şeylerden dolayı sinir hapları kullanıyormuş ben bu durumlarını bilmiyordum. Bir erkeğin bir kadına dokunması çok saçma zaten. Ahmet Kural ve Sıla olayından sonra en ufak şeyi büyütmeye başladılar. Olayın içini bilmeden saçma haberler yapılmaya başlandı."

Güncellenme Tarihi : 8.1.2019 22:38

İLGİLİ HABERLER