Yaşam
  • 17.12.2018 01:00

Zerrin Özer: Erdoğan bana sanatçı olduğumu hissettirdi

Uzun bir aradan sonra Anadolu'daki sevenleriyle buluşmaya hazırlanan sanatçı Zerrin Özer, sanatını, sağlık durumunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan vefasını anlattı. Japonya'ya ameliyat olmaya gittiğinde Erdoğan'ın kendisini ve doktorları arayarak bilgi aldığını söyleyen Özer, "Ben kendilerini insan olarak çok seviyorum.Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür" dedi.

Anadolu turnesiyle tekrar sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Zerrin Özer, sağlığını, sanatını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine olan desteğini anlattı. "Sağlık sorunları yaşadım ama artık dimdik ayaktayım" diyen Zerrin Özer, ölümün dışında her şeye çarenin var olduğunu söyledi. Hastalığı süresinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Zerrin Özer, "kendimi gerçekten bir sanatçı gibi hissettirdi" dedi.

Zerrin Özer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şöyle anlattı:

"Ben kendilerini insan olarak çok seviyorum. Japonya'dayken bile ameliyatımla yakından ilgilendiler. Kimse aramazken doktorları dahi aradılar. Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür."

Anadolu başımın tacıdır

Sabah'ın haberine göre, Anadolu'da konser vermeye hazırlanan Zerrin Özer, "Anadolu'ya gittiğimde orada yaşayan kadınlara, erkeklere herkese 'Efendimiz' derim. Benim için Anadolu gerçek Türkiye'dir. Orada yaşayanlar benim için çok kıymetlidir. Başımın tacıdır. Hatta herhangi bir Anadolu kasabasına yerleşmeyi hep düşünmüşümdür. Fakat işlerim nedeniyle bu arzumu yerine getiremedim. Şimdi o topraklarda konserler vereceğim için çok mutluyum. Yıllar yıllar var ki hiç gitmedim. Ama biliyorum ki gerçek sevenlerim oradalar" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 17.12.2018 01:02

İLGİLİ HABERLER