Yaşam
  • 8.2.2016 23:29

Zuhal Topal'dan şehitlere büyük saygısızlık

Tescilli İslam düşmanı Robert Murdoch’ın kanalı FOX TV ahlaksızlıkta zirve yaptığını bir kez daha gösterdi. Her gün başka bir skandal ile ekranlara gelen evlilik programı sunucusu Zuhal Topal, şimdi de şehitlerimiz için kullandığı sözlerle büyük bir rezalete daha imza attı.

Damat adayı Zekeriya Bey gelin adayına “sizi eleştirmek istiyorum, perşembe günü gelen adayınıza sen askerliğini yaptın mı dediniz ve o akşam saatlerinde Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız” dedi.

Sunucu Zuhal Topal “biz bu yayını yapmak durumundayız, burada herhangi bir adayımıza neden oynuyosun demek çok yersiz, hayat devam ediyor. sende buraya gelmeseydin o zaman” diyerek damat adayını susturmaya çalıştı. Zekeriya Bey “Sizi burada yayında olduğunuz için alkışlıyorum” dedi tepkisini belli ederek stüdyoyu terk etti.

GELİN ADAYINA TEKRAR ROMAN HAVASI OYNATTI

Bunun üzerine gelin adayı orkestraya “çal çal” dedi roman havası oynamaya başladı. Zuhal topal gelin adayına tekrar oynaması için izin vererek şehitlere büyük saysızlık etti. Olaya müdahale etmeyen sunucu Zuhal Topal’ın bu çirkin davranışı sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER