Gündem
  • 30.5.2006 12:30

MAHKEME GAMZE ÖZÇELİK'İ MUAYENE ETTİRDİ

Gamze Özçelik, İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'na gelerek "tecavüz" davasında kullanılmak üzere rapor almak için akıl ve beden sağlığı muayenesinden geçti.

Manken ve oyuncu Gamze Özçelik, eski sevgilisi Gökhan Demirkol'un tecavüzüne uğradığı iddiasıyla ilgili devam eden mahkeme çerçevesinde dün, Adli Tıp Kurumu'nda muayeneden geçirildi. Halen Demirkol'un tutuklu olarak yargılandığı davayı yürüten Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nin İstanbul 2. Ağır Mahkemesi'ne gönderdiği talimat üzerine Özçelik, avukatı Fatih Volkan ile İstanbul Adli Tıp Kurumu'na geldi. Ünlü oyuncu 6. İhtisas Kurulu'nca ruhsal muayeneden geçirildi. Muayenede Gamze Özçelik'e ruh sağlığıyla ilgili bir takım testler uygulandı. Burada yaklaşık bir saat kalan Gamze Özçelik, kendini bekleyen basın mensuplarına görünmeden kurumun arka kapısından çıktı. Muayenenin yargılamayı yürüten mahkemenin Özçelik'in ruhsal durumuyla ilgili bilgi almak istemesi üzerine yapıldığı öğrenildi.

DOSYAYI BİLİRKİŞİ İNCELEYECEK
Öte yandan iddialarla ilgili dava dosyası da oluşturulacak bilirkişi heyetinin incelemesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Kurul, internet ortamında yayınlanan tecavüz görüntülerini de inceleyerek, bir rapor hazırlayacak. Hazırlanacak rapor Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilecek.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER