Spor
  • 19.6.2014 22:52

Mahmut Uslu da 'Cemaat' dedi

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray yönetimine sert eleştirilerde bulundu. Beko Basketbol Ligi final serisinde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında her maç sonrası artan gerginlik tavan yaptı. Galatasaray Liv Hospital’ın Ülker Arena’da oynanacak son maça çıkmama kararının ardından şampiyonluk kutlamalarına başlayan Fenerbahçe’de Genel Sekreter Mahmut Uslu, Galatasaray yönetimine sert eleştirilerde bulundu

Galatasaray camiası hakkında konuşmak istemediğini belirten Uslu “Ancak yönetimine daha önce kulübü yönetemediklerini söylemiştik. Bugün bunu kanıtladılar. Bu 100 yılın karasıdır. Tutturmuşlar bir 17 Haziran… 17 Haziran değil, 17 Aralık bunların çöküşü oldu. Bunların korkusu 17 Haziran değil, 17 Aralık’tan dolayıdır. 3 Temmuz bitti. 17 Aralık yaşandı. 17 Aralık’tan sonra herkesin foyası çıktı. Kumpasçılar bitti, paralelciler ortaya çıktı. Biz kumpasçı değiliz, paralelci değiliz. Biz Fenerbahçeliyiz” dedi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ile ilgili de konuşan Uslu “Ergin Ataman kim, ben kimim? Ergin Ataman benim muhatabım değil. Ben kulübün Genel Sekreteriyim. Ergin Ataman için suç duyurusunda bulundum, tazminat davası açtım” şeklinde konuştu.

Uslu ayrıca Ülker Arena’ya gelen taraftarlardan biletlerini atmamalarını söyleyerek “19.07.2014′te ya da yeni sezon açılmadan 1 gün önce kutlama yapacağız” açıklamasını yaptı.

“BANA YUMRUK ATILDIĞI ZAMAN 11 TANE ESKİ YÖNETİCİ ABİM, KARDEŞİM ARADI. KENDİLERİ ÖZÜR BİLE DİLEMEDİLER”
Galatasaray cephesine seslenen Mahmut Uslu, “Bana yumruk atıldığı zaman 11 tane eski yönetici abim, kardeşim aradı. Kendileri özür bile dilemediler. Sonra dediler ki bize kötü muamele yapıldı. Onlar bizim otobüsümüzü taşladılar. Türkiye'de her şey değişiyor, bu da değişecek. Biz inşallah bu sene şampiyon olduk alnımızın teriyle. Gelecek sene de olmak istiyoruz ama olamayabiliriz de bu kadar problem değil. Bütün bunlar futbolda 3-4 hafta önce şampiyon olduk diye. 17 maçta bir kere yenemeyeceğiniz için bu olayları yapıyorsunuz. 50 yılını basketbola vermiş biri olarak Aziz Yıldırım, kişilerle uğraşmadı. Aziz Yıldırım, 'Bu zihniyet milli takımda olduğu müddetçe biz onu yaşatmayız.’ Kişi değil zihniyet önemli. Sonuna kadar başkanımızın arkasındayız” ifadelerini kullandı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:03

İLGİLİ HABERLER