Medya
  • 17.7.2021 00:02

Mahrem Belgeseli'nde FETÖ evine İhlas'ın kitaplarını koyan kişi FETÖ'cü Samanyolu TV elemanı çıktı

TRT'nin 15 Temmuz Belgeseli Mahrem'de FETÖ'nün can düşmanı İhlas'ı FETÖ'cü göstermeye kalkan sanat yönetmeninin, FETÖ'nün kanalı Samanyolu'nda çalıştığı ortaya çıktı.
Dizinin ilk bölümünde FETÖ'cülerin Işık Evleri anlatılırken evin kütüphanesinde FETÖ'nün can düşmanı İhlas Grubunun Hakikat Kitapevi'nin kitaplarının bulunduğu görüldü.
FETÖ'yü ilk kez keşfedip bütün dünyaya anlatan bu kitaplar, korkunç bir algı ile sanki FETÖ'cülerin kitabı gibi gösterildi.
Bu büyük hata ortalağı karıştırdı.
Gelen tepkiler üzerine Habervitrini'nden Metin Özer'i arayan Mahrem Belgeselinin yapımcısı Halis Cahit Kurutlu, hata yaptıklarını kabul etmişti. Kurutlu hatanın sanat yönetmeninden kaynaklandığını belirterek, "O kitapları rafa belgeselin sanat yönetmeni yerleştirdi. Biz durumu çok sonra farkettik. Farkettikten sonra o kitaplarla ilgili kısımların büyük bir bölümünü kurguda çıkardık ama bir sahnede kalmış malesef. Bu büyük hatayı yapan sanat yönetmenin işine derhal son verdik" dedi.
Kurutlu daha sonra yazılı bir açıklama yaparak Türkiye'den ve İhlas ailesinden özür diledi.
İhlas'a algı suikastı yapan o sanat yönetmeni FETÖ'nün kanalında yayınlanan dizinin de sanat yönetmeni Fatih Amal çıktı.
Fetullah Gülen'in emri ile yayınlanan "Nizama Adanmış Ruhlar" dizinin sanat yönetleni, Mahrem dizinin skandal sanat yönetmeni çıktı.
Bugüne kadar hiç bir başarısı bulunmayan bu sanat yönetmeni Fatih Amal'ı  FETÖ'nün anlatıldığı Mahrem belgeseline kimin işe aldırdığı bilinmiyor.
Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1, 13 Kasım 2012 tarihinde Samanyolu TV ekranlarında yayına başlamış ve 10 Kasım 2015'te yayınlandığı kanalın Türksat'tan çıkarılması sonucu final yapamadan ekranlara veda etti.
 

 


 

Belgeselin yapımcısı Halis Cahit Kurutlu sorunun sanat yönetmeninden kaynaklandığını belirtti. Ancak Türkiye Gazetesi yazarı Fatih Selek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Birinci FETÖ'nün propagandasının yapıldığı, STV'nin subliminal mesajlarıyla ünlü 'Nizama Adanmış Ruhlar' dizisi.

 

Güncellenme Tarihi : 17.7.2021 23:58

İLGİLİ HABERLER