Spor
  • 29.9.2008 03:48

MAHŞER'İN 3 ATLISI...

Süper Lig'de 5. haftayı 4-1'lik Konyaspor galibiyetiyle kapatan Galatasaray'da geceye damgasını vuran isimler yine Lincoln, Baros ve Kewell'dı... Bu sezon Sarı-Kırmızılılar'ın ligde attığı 13 golün 9'una imza koyan muhteşem üçlü, dün de oynadıkları futbolla Ali Sami Yen'i adeta ayağa kaldırdı. Özellikle Bellinzona ve Kocaeli'den sonra Konya ağlarını da 2 kez sarsan Baros, herkesi kendine hayran bırakmış durumda.
Asist kralı Lincoln
Galatasaray'a transfer olduğundan beri müthiş bir performans sergileyen Harry Kewell da Konyaspor karşısında çok şık bir gole imza attı. Avustralyalı yıldız ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı. Gecenin yıldızlarından biri olan Lincoln de attığı golün yanı sıra Baros'un gollerine asist yaparak çıkışını sürdürdü. Sambacı, 5 asistle Süper Lig'in en fazla asist yapan futbolcusu durumunda.
113 km'lik füze!
Maçın 8. dakikasında 22 metreden müthiş bir vuruş yapan Baros'un şutunun tam 113 km.'lik hızla gittiği ortaya çıktı. Lig TV'deki Maraton programında yapılan bilgisayar animasyonu şutun hızını gözler önüne serdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER