Yaşam
  • 10.8.2009 04:09

MAKASI ALDI DİDEM'İ PARÇALADI!..

Türkücü İbrahim Tatlıses önceki gece İstanbul'daki Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Tatlıses, açık hava tiyatrosunu dolduran yaklaşık 5 bin hayranına "Gün boyu 'Kaç bilet satıldı, doldu mu' diye çok heyecan ve panik yaptım. Burada ürün gibiyiz. Sizin düşünceleriniz çok önemli. Bodrum'da olsa çık sahneye söyle ama burada öyle olmuyor. İyi ki geldiniz" dedi.

Hayranlarına minnetini göstermek için sahnede dizlerinin üstüne çöken İbrahim Tatlıses "Size ancak dizlerimin üstüne çökerek teşekkür edebilirim" diye konuştu. Ünlü türkücü konserin ikinci yarısında "Kim Çeker Seni" şarkısı için tekrar sahneye çıktığında, klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ve aynı şarkının klibinde oynayan dansöz Didem'i yanına çağırdı. Ancak Tatlıses, Didem'in üzerindeki tişörtün klipteki gibi göbek bölümünün açık olmadığını söyleyerek, kulisten bir makas istedi. Daha sonra Didem'in üzerinde tişörtün göbek bölümünü kesen Tatlıses yaptığı işi "Güzel oldu" diyerek onayladı.

KULİSTEN MAKAS İSTEDİ
İbrahim Tatlıses, sahneye çağırdığı dansöz Didem'in kıyafetinin "Kim Çeker Seni" klibindekine benzemediğini fark edince kulisten makas istedi. Ünlü türkücü Didem'in tişörtünü kestikten sonra dans etmesine izin verdi.
(SABAH)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER