Malatya’nın Pütürge ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem anı bir markette kameraya böyle yansıdı.
Malatya'da deprem anı kamerada

Hızlı Özet
“Malatya’nın Pütürge ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem anı bir markette kameraya böyle yansıdı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sekiz günlüğüne gittiği umreden sekiz aydır dönemediler
Ramazan umresi için 17 Şubat'ta Mekke'ye giden Havva Ünlüce (61) ile çocukları Serdar Ünlüce (34), Semra Karakaya (39) ve Hediye Ünlüce Sırakaya (25), Kabe'de yaşanan bir tartışmanın ardından 8 aydır Suudi Arabistan'dan ayrılamıyor. Aile fertleri, olayın yanlış anlaşıldığını savunurken, haklarındaki yargı sürecinin tamamlanarak Türkiye'ye ve yakınlarına dönmek istiyor.

DMM'den 'Ailem Güvende' mesajı: Açık bir dezenformasyon
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı uluslararası basın-yayın organlarında yer alan 'Ailem Güvende' operasyonlarının 'keyfi ve hedef gözeterek yürütüldüğü' yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

YENİ Parti isim krizine çözüm arıyor! Konuyu kapatabiliriz
YENİ Parti Sözcüsü Zeynel Emre, parti ismine yönelik itirazla ilgili açıklamalarda bulundu. Emre, isim konusunda yaşanan sorunun küçük bir düzenlemeyle çözülebileceğini belirterek, “YENİ Parti isminin başına küçük bir düzenleme koyarak konuyu kapatabiliriz” dedi.

Hem soğuk hem sağanak kapıda! Sıcaklık 13’e düşecek!
Meteoroloji Uzmanı Adil Tek, yeni haftanın hava durumunu değerlendirdi. A Haber ekranlarında konuşan Tek, 21-27 Eylül haftasında sıcaklıkların düşeceğini, sağanak yağışların Salı günü kuzeybatıdan başlayarak geniş bir alana yayılacağını belirtti.