Gündem
  • 1.11.2008 01:33

'M.ALİ'Yİ BEN DEĞİL ONUNLA DANS EDENLERİN EŞLERİ KISKANSIN!..'

HaberTurk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Tuğba Erbil, yeni başladığı Star TV'deki 'Anneyim Ben' programını anlattı.
Programında ünlü anneleri ve çocuklarını konuk eden Tuğba Erbil, daha çok ilgi çektiği için ünlü kişileri konuk ettiğini ancak daha sonraki süreçlerde, tanınan ve dikkat çeken başka sektörlerden de insanları konuk edebileceğini belirtti.
Tuğba Erbil, Mehmet Ali Erbil ile evliliklerini de anlatarak "Evlenmeden önce çok ayrılıklarımız, tartışmalarımız oldu. Ama bana evlendikten sonra bambaşka bir hayatı olacağına inandırdı. Bilmiyorum ne olur. Ama Mehmet Ali'ye hep inanmak istiyorum. Çok iyi niyetli, sevecen ve güvenilmeye değer biri. Ne olursa olsun her zaman çocuğumun babası olmasından gurur duyacağım birisi" açıklamasını yaptı.
Eşinin tanınan bir kişi olması ve halktan büyük sevgi görmesi karşısında herhangi bir kıskançlık hissetmediğini söyleyen Tuğba Erbil, "Halkın sevgisini kıskanmıyorum. Mesela programda bayanlarla dans ediyor. Bayanın eşi de var orada. Ben niye kıskanayım, eşi kıskansın. Ama onun dışında eskiden kıskançlıklarım olmuştur. O onun işi ve işinin gereği" diye konuştu. Tuğba Erbil, Mali'nin kendisiyle ilgili kıskançlığını da hissettirmediğini belirterek " Mehmet Ali çok hissettirmez ama bazı kıskançlıkları vardır. Kıskanıyor mu kıskanmıyor mu o da pek anlaşılmıyor" dedi.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:46

İLGİLİ HABERLER