Ekonomi
  • 3.12.2019 10:20

Man İn Black Kombini Nasıl Oluşturulmalı?

Siyah tonları erkekler için vazgeçilmeyen tarzlar olmaktadır. Siyah kombinler yapmak sade bir görünüm sağlamaktadır. Üstelik man in black kombinleri ile çeşitli aksesuarlar takılarak uyumlu bir kombin oluşturulabilir.

Gümüşya da altın rengi takılar da siyah kombinleri tamamlayan ve göz önüne çıkartan parçalar olmaktadır. Siyah bir stil her zaman dikkat çekicidir aynı zamanda kurtarıcı bir renk olarak rahat bir kombin imkanı sağlar.

Erkekler genel olarak en büyük sorunu ne giyecekleri konusunda kararsız olmalarıdır. Bu durumda olan kişilerin en büyük kurtarıcısı Man in black kombini ile t-shirt, pantolon modelleri ve ceket ya da uzun bir mont ile harika bir kombin yaratılabilir. Bu kombinin üzerine ekleyeceğiniz güneş gözlükleri ile kusursuz bir parça sağlanacaktır.

Erkeklerin gardolabında mutlaka bir adet siyah bir t-shirt olmazsa olmaz bir parçadır. Şık ve hoş bir kombin yaratmanın en önemli parçası bu t-shirt modelleri olmaktadır. Üstelik bu t-shirt altına tercih edeceğiniz kül rengi pantolonlar ve çeşitli bot modelleri ile harika bir kombin oluşturulabilir. Üstelik içerisinde bulunduğumuz sonbahar ve kış aylarında bu kombin mükemmel bir tarz yansıtacaktır. Bunun yanı sıra bu kombinin üstüne deri ceketler de oldukça hoş bir görünümü beraberinde getirecektir.

Siyah Kombinlerde Deri Oldukça Önemli

Erkeklerin gözde giyim tarzı olan siyah kombinler için olmazsa olmaz bir parça olan deri kıyafet ve aksesuarlar ile bu kombin mükemmel bir şekilde kombinlenir.

Cool ve asi bir görünüm sağlayan siyah kombinler için genellikle skinny tarz pantolonlar ile bot uyumu oldukça uygundur. Siyah olarak hazırlanan skinny modeller ile metal detaylı ceketlerle minimalist bir kombin oluşturmak mümkün oluyor.

Siyah Ve Beyaz Kombini

Siyah kombinler de yer alan parçalar tamamen siyah bir şekilde kombinlense de bu siyah kombinlere eklenecek olan beyaz t-shirt modelleri ile slip fit kumaş pantolonlar uyumlu bir görünüm sağlayarak canlı bir kombin imkanı sunuyor. Uyumlu bir şekilde tercih ettiğiniz bu kombinin altına snickers tarzı bir ayakkabıda oldukça hoş bir görünüm sunar.

Siyah ile gümüş detaylar oldukça asil bir görünüm elde ettirmektedir. Gümüş renkte saatler veya zincir tarzı kolyeler ile harika bir stil oluşturabilir hatta kombininizi aksesuarları ile ortaya çıkarabilirsiniz. Siyah kombinler ve klas stillerle hoş siyah kazak kombinleri oluşturmakta mümkün. Hatta bu siyah kombinler çoğu zaman bad boy imajı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kombinleri iş yerlerinde tercih edecek işlerde şık ve ceket ile yara resmi bir görünüm elde edebilir

Man in black kombini hakkında bir stilistin görünüşünü almak isterseniz linki takip edebilirsiniz : https://www.coulfate.com/man-in-black-giyim-tarzi-nedir

Güncellenme Tarihi : 3.12.2019 10:21

İLGİLİ HABERLER