Spor
  • 22.4.2019 00:55

Manchester United fena dağıldı

Hafta içinde Barcelona'ya 3-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda eden Manchester United, Premier Lig'in 34'üncü haftasında çıktığı Everton deplasmanında büyük bir hezimet yaşadı: 4-0

Hafta içinde Barcelona'ya 3-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde nokta koyan Manchester United, Premier Lig'in 34'üncü haftasında çıktığı Everton deplasmanından da büyük bir hezimetle döndü: 4-0

Milli futbolcumuz Cenk Tosun'un yedek başladığı ve forma şansı bulamadığı karşılaşmada gol perdesi 13'üncü dakikada açıldı. Lucas Digne'nin ceza sahasına doğru gönderdiği uzun taç atışında Dominic Calvert-Lewin'in kafasından seken topu müthiş bir voleyle filelere gönderen Richarlison, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

Merseyside temsilcisi, dakikalar 28'i gösterirken Gylfi Sigurdsson'un 20 metrenin üzerinde bir mesafeden attığı enfes golle durumu 2-0'a getirdi ve ilk yarı da bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Everton, Digne'nin 56'da ceza sahası dışından fileleri havalandırmasıyla farkı 3'e çıkardı.

Karşılaşmanın 64'üncü dakikasında sol kanattan ceza sahasına doğru sokulan Theo Walcott'un vuruşunda kaleci David De Gea topu bir kez daha ağlarında gördü ve skor böylece 4-0'a geldi. United, bu sezon kalesinde ilk kez bir maçta 4 gol birden görürken haftayı 64 puanla 6. sırada tamamladı. Everton ise aldığı bu farklı galibiyetle puanını 49'a yükseltti.

Güncellenme Tarihi : 22.4.2019 00:56

İLGİLİ HABERLER