Spor
  • 17.12.2014 14:17

Mancini Galatasaray'ın yıldızını resmen istedi

İtalyan Tuttosport gazetesi Roberto Mancini'nin ilk transfer hedefini açıkladı.

Galatasaray'ın Eski Teknik Direktörü Roberto Mancini sarı kırmızılıların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İtalyan gazetelerinden Tuttosport'un haberine göre Roberto Mancini, Inter yönetimine Nemenja Vidic'in satılması talebinde bulundu. Tuttosport'un verdiği habere göre Mancini'nin Vidic'in yerine istediği ilk isim ise Galatasaraylı Semih Kaya.

Galatasaray'dayken en beğendiğim Türk futbolcu Semih Kaya diyen İtalyan antrenör Inter yönetimine Semih Kaya'nın alınmasını istediğini belirtti. Tuttosport'ya yer alan haberin ayrıntılarında Galatasaray'ın Semih'i satma gibi bir düşüncesi olmadığı ancak iyi bir teklif gelmesi durumunda sarı kırmızılı kulübün bu teklifi kabul edeceği belirtildi. Ayrıca Semih'in alternatifleri arasında Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Balanta ve Manchester City'de forma giyen Nastasic'in olduğu aktarıldı.

Galatasaray Semih'i satar mı? 
Son günlerde ekonomik sorunlarla uğraşan ve takımda düşünülmeyen isimlerle bir bir yollarını ayıran Galatasaray'ın Semih Kaya'yı satma gibi bir düşüncesi bulunmuyor. Ancak Inter kulübünün Semih için iyi bir bonservis bedeli ödemesi durumunda sarı kırmızılı yönetimin bu teklifi değerlendirmesi bekleniyor.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:33

İLGİLİ HABERLER