Spor
  • 21.1.2014 20:58

Mancini, 'Juventus maçının kitabını yazacağım'

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Süper Lig'de zirveyle aralarındaki sekiz puanlık farkı kapatacaklarından oldukça emin.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Antalya kampında GS TV'ye verdiği röportada önemli açıklamalar yaptı. İşte Mancini'nin sözleri:

- Ligdeki sekiz puanlık farkın kapanacağını düşünüyorum.

- Her derbi çok özeldir, ama daha Fenerbahçe maçına çok uzun süre var. Bu maça kadar çok önemli mücadelelere çıkacağız. Umarım derbiye kadar Fenerbahçe’yle puanlarımız eşitlenmiş olur.

İtalyan teknik adam, Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile oynanan karşılaşma hakkında şu şekilde konuştu:

- Takımımızın güven kazanması için çok önemli bir maçtı. Juventus dünyanın en iyi takımlarından biri. Serie A'da sadece Fiorentina onları yenmeyi başardı. Traftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Juventus karşıısndaki atmosferi her maçta yaratırlarsa yenemeyeceğimiz takım yok.

- Juventus maçına çok iyi çalışmıştık. Rakibin neler yapabileceğini, hangi sistemde oynadığını çok iyi biliyorduk. Üçlü defansa gelince, her takımın bu şekilde bir kaç opsiyonu bulunması gerekiyor. Ben üçlü defansı Manchester City’de de Inter’de de kullandım.

- Kariyerim bittiğinde kitap yazmaya karar verirsem Juventus maçına kesinlikle yer veririm.

Mancini'nin açıklamalarından diğer satırbaşları ise şu şekildeydi:

- Chelsea karşısında çok zorlu iki maç bizi bekliyor. Önce evimizde oynayacağız, sonra deplasmana gideceğiz. Transfer döneminin bitmesine az kaldı, fakat yapacağımız takviyelerle takımı o zamana kadar en iyi şekilde hazırlayacağız.

- Her teknik direktörün kendine özgü bir sistemi vardır. Ben antrenmanlarda aktif olmayı, çalışmalara doğrudan katılmayı ve futbolcularıma bu şekilde bir şeyler öğretmeyi seviyorum. Benim tarzım bu.

- Hayat çok kısa. Herkesin eğlenmeyi bilmesi ve birbirine saygı göstermesi gerekiyor. Benim hayat felsefem bu şekilde.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:19

İLGİLİ HABERLER