Spor
  • 30.9.2013 21:42

Mancini motive olursa iyi iş yapar

Eurosport Rusya editörlerinden Igor Zelenitsyn, Mancini'nin Galatasaray ile anlaşmasını değerlendirdi.

Eurosport Rusya editörlerinden Igor Zelenitsyn, Roberto Mancini'yi değerlendirdi. İşte Zelenitsyn 'den Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini'nin başarı formulü:

Mancini, bir taraftan muazzam bir özgeçmişe sahip ve birçok kupa kazanmış bir teknik direktör. Öte yandan Mancini biraz abartılan biri. Zira İnter ve Manchester City'de harika kadrolarla çalışmıştı. Eminim ki bu kulüplerde daha fazlasını başarabilirdi; ama Avrupa Kupaları'nda başarılı olamadı.

Küçük takımlara karşı takımını motive edip, maça hazırlayamaması ona sorunlar yarattı ve bu durum Mancini'nin Manchster City'de işini kaybetmesine sebep oldu. Açıkçası görev küçük takımlara karşı takımını tam gücüyle oynatmayı istiyor mu emin değilim.

Türkiye Ligi her ne kadar iyi bir lig olsa da Premier Lig'den daha küçük bir organizasyon. Dolayısıyla Mancini'nin motivasyon konusu tekrar karşımıza çıkıyor. Eğer Roberto yeterince konsantre olabilirse Galatasaray'da iyi işler yapabilir.

Di Matteo Chelsea'de Drogba, Lampard ve diğerlerini alışmış oldukları oyunu oynamaya engelm olmadığı için sadece iyi bir bahar geçirdi. Di Matteo'nun doğru bir tercih olacağından emin değilim. Di Matteo ses getirecek bir isim olabilirdi; ama en uygunu olmazdı.

 

Eurosport Türkiye

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER