Gündem
  • 10.6.2014 18:46

Mancini nasıl kaldı

Mancini, Başkan Aysal ile yaptığı görüşmede Galatasaray'dan ayrılmaya niyetli olmadığını ve takımı geçen yıldan ileriye taşıyacağının garantisini vererek, takımıyla çalışmaya devam etmek istediğini iletti. Başkan Ünal Aysal ise Mancini'ye koşulsuz transfer garantisi veremeyeceğini ve transfer bütçesinin büyük bir bölümünün satılacak futbolculardan elde edilecek gelir ile oluşturulabileceğini ifade etti. Mancini, takımdaki satılabilecek futbolcuların listesini sundu ve başta Amrabat olmak üzere, Dany, Chedjou, Eboue, Hajroviç'in elden çıkarılabileceğini bildirdi. Böylece Galatasaray'ın bu sezonki transfer bütçesinin, bu futbolcuların satılması ile elde edilecek gelirden oluşmasına, gerekirse de kulüp bütçesinden 15 milyon Euro takviye yapılmasına karar verildi.

Geçen sezon devre arasında geçirdiği ağır sakatlık sonrasında futboldan uzak kalan Bruma ise satılmayacak, hazırlık kampında göstereceği performansa göre kadroda kalacak ya da kiralık olarak başka bir kulübe verilecek.

Mancini, gelecek sezon için özelikle kanatta oynatabileceği oyuncu transferini istedi ve mevkide Trabzonsporlu Olcan'ın önemli bir alternatif olduğunu bir kez daha başkan Ünal Aysal'a bildirdi. Mancini, bir süredir transferine uğraşılan Mevlut Erdinç'in de takıma mutlaka kazandırılması gerektiğini sarı kırmızılı kulübün başkanına söyledi.
Başkan Ünal Aysal sportif direktör olarak Erdal Keser'in de şubeye katılacağını Mancini'ye bildirdi ve Keser'den mutlaka yararlanması gerektiğini iletti. Ayrıca Erdal Keser ve scout ekibinin belirlediği gurbetçi oyuncuların transferinin de kampa kadar yetiştirilmesi de karar bağlandı.
Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:18

İLGİLİ HABERLER