Spor
  • 13.1.2014 14:11

Mancini Türkiye'deki ilk kupasını kazandı

Geride kalan altı gün sonrasında Sarı-Kırmızılı futbolcuların gösterdiği performans oldukça göz doldurdu. Hazırlık müsabakalarının yanı sıra antrenmanlardaki çalışma temposu ve istek ikinci yarı için umut verici. Teknik Direktör Roberto Mancini neredeyse bütün futbolcularıyla tek tek ilgilenirken alt yapıdan devre arasındaki programa davet edilen İbrahim ve Emrecan oldukça alkış aldı.

Grasshopers'tan takıma takviye edilen İzet Hajrovic de oynadığı Antalya Cup'ta Ajax ve Celtic maçlarında kumaşını belli etti. Boşnak yıldız, iki kanatı iyi kullanırken, adam eksiltmesi ve golcü arkadaşlarını golle burun buruna getirmesi yabancı oyuncuların arasında ilk 11'e girme savaşını yeniden alevlendirecek gibi görünüyor. 22 yaşındaki futbolcunun tek eksiği kuvvet olarak görünüyor.

Aslan, ikinci transfer sezonuyla birlikte bir çok futbolcuyla temasa geçerken, henüz istediği oyuncu takviyesini yapamadı. Engin Baytar'ı sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiralayan Sarı-Kırmızılıların bu hafta içinde transfer bombalarını ard arda patlatması bekleniyor. Brezilyalı Alex Telles için hala Gremio kulübüyle dirsek temasında olan Yönetim, transferdeki teknik sorunları çözerek Mancini'nin istediği bu futbolcuyu kadroya dahil etmenin peşinde. Galatasaray ayrıca Kayserispor'dan Salih Dursun ve Eskişehirspor'tan Tarık Çamdal'la pazarlıklarını sürdürüyor. Tarık, Kulübü ile sözleşme yenilese de bonservis bedelinde anlaşma sağlanırsa bu transfer gerçekleşecek.
Takımdan gönderilmesi düşünülen yabancı futbolcular Amrabat, Dany ve Riera ise oluşacak şartlara göre başka takımlara kiralanacak. Galatasaray Teknik Direktoru Mancini'nin kazandıgı Turkısh Airlines Antalya Cup Turkıye'de kazandığı ilk kupa oldu.

Serhan TÜRK, Antalya-DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:31

İLGİLİ HABERLER