Spor
  • 17.1.2014 15:20

Mancini'den Riera'ya veda konuşması

Galatasaray'ın bu sabah yaptığı antrenman sonunda Riera ile Mancini arasında gizemli bir konuşma gerçekleşti.

Alex Telles'le birlikte takımdaki yabancı sayısını 12'ye çıkartacak olan Galatasaray, Bruma'nın sözleşmesini dondurma kararı alırken bir yandan da takımdan göndermek istediği yabancı oyuncularıyla yollarını ayırmayı planlıyor. Dany ve Amrabat'ın takımdan ayrılmaması ve kadroya katılan 2 yabancı isim yüzünden sıkıntı yaşayan sarı kırmızlılarda soruna Mancini el attı.

Mancini, Riera ile özel görüştü

Galatasaray'ın sabah gerçekleştirdiği antrenmanın sonunda teknik direktör Roberto Mancini'nin, İspanyol futbolcu Albert Riera ile antrenman sonunda özel bir görüşme gerçekleştirmesi Riera'nın takımdan gönderileceği iddialarını güçlendirdi. Özellikle Mancini'nin, Galatasaray Futbol Takımı İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin aracılığıyla İspanyol futbolcuya bir şeyler anlatması akıllara Riera gönderiliyor mu? sorusunu getirdi.

İddialara göre Mancini'nin kadroda yaşanan yabancı sıkıntısından dolayı Riera için kendisine forma şansı veremeyebileceğini ve gelen teklifleri değerlendirmesi gerektiğini ifade ettiği aktarılıyor. Galatasaray Bruma'nın sözleşmesini dondurur Riera ile de yollarını ayırırsa hem Hajrovic hem de Alex Telles'in lisanslarını çıkartabilecek. Olası bir Dany ya da Amrabat ayrılığı ise Galatasaray'ın stoper transferi yapmasına olanak sağlayacak.

Eurosport Türkiye 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER