Spor
  • 30.1.2014 00:00

Mancini'den transfer açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. haftasında Galatasaray, kendi evinde Sanica Boru Elazığspor'u 3-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Robeto Mancini, stoper arayışlarının olduğunu söyleyerek, “Stoper mevkiine transfer yapmak için 3-4 isimle görüşüyoruz. Dany yarın aramızdan ayrılacak. Dany çok iyi bir çocuk. Dünya Kupası’nda oynaması için gitmek zorunda. Federasyonun aldığı yabancı sınırlamasından dolayı burada oynaması zor. Duran toplarda gol atabilecek oyuncularımız var. Bu yüzden duran toplara çalışıyoruz. Drogba 2 gün önce sakatlandığı bölgeden darbe aldı. Tedbir amaçlı oyundan çıkardım. Ayrıca, Bursaspor maçında çok iyi oynamamız gerekiyor” dedi.
Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, uzun zaman sonra Mancini'nin isteklerini sahaya yansıttıkları bir maç olduğunu ifade ederek, "Böyle mücadele ettiğimiz zaman hiçbir maçta zorlanacağımızı sanmıyorum. Bundan hocalarımız ve takım olarak hem fikiriz. Galatasaray takımı altyapıdan çıkan oyuncularıyla konuşuluyordu. Elde ettiği birçok başarıyı da bu şekilde yakalamıştır. Bu konuda fazla yorum yapamam. Gerekli konuşmalar hocalarımız ve büyüklerimiz tarafından yapılıyordur" şeklinde konuştu.
İlk maçta rakiplerine mağlup olduklarını hatırlatan Galatasaraylı futbolcu Ceyhun Gülselam, "Zor olacağını biliyorduk. İyi konsantre olduk. Güzel bir maç oldu adımıza. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Kayserispor'da geçen sene iyi bir sezon geçirmiştik. Kendilerinin beni istemesi normal. Ben burada şans yakalamaya başladım ve her şey iyi gidiyor. Ayrılmayı düşünmüyorum. Performansımın nasıl olduğunu hocam daha iyi bilir. Güvenim yerinde hocam da beni hep oynatıyor. Ben de elimden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

SANİCA BORU ELAZIĞSPOR CEPHESİ
Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü İrfan Saraloğlu, kupada hala şanslarının olduğunu belirterek, “Bizim için lig daha önemli. Kupada iki maçımız daha var. Şansımız hala var. Maça mutlak bir beraberlik alacağımızı hesaplayarak çıkmıştık. İstediğimiz başlangıcı yaptık diyebilirim. İlk yarının ortalarında kaçırdığımız bir gol vardı. O fırsatı değerlendirseydik takımımızın direnci mutlaka artacaktı” şeklinde konuştu.
Takım kurgusunda değişiklik yapmaları gerektiğine değinen Saraloğlu, “Çünkü lig maçı bizim için daha önemliydi. Genç oyunculara şans verdik. İyi oynadılar diyebilirim. Ancak rakibin rotasyon yapmasına rağmen kadro derinliği bizden daha iyi organize olmuş rakibe karşı oynadık. Duran toptan attıkları golle hem öne geçtiler hem de moral buldular. Ondan sonra oyun bizim istediğimizi gibi gelişmedi. Kupada yine iddiamız var. Önümüzde iki maç var kazandığımız takdirde finale yükseleceğiz” diye konuştu.
Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Muhammed Ali Doğan ise yedikleri gol sonrası morallerinin bozulduğunu vurgulayarak, "İlk gole kadar iyi oynadık. En azından 1 puan almak istiyorduk ama olmadı" dedi.
Ligin kendileri için daha önemli olduğuna değinen Tanju Kayhan da, kupada iki maçlarının daha olduğunu belirtti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:04

İLGİLİ HABERLER