Yaşam
  • 21.8.2009 02:39

MANKEN BACEOĞLU'NDAN ŞOK İDDİA!..

Murat Varol’dan ayrıldığı için ölüm tehditi aldığını söyleyen Aysu Baceoğlu “Kafama plazma TV attı. Arabama GPRS cihazı taktırdı. Beni takip ediyor”dedi...

Yaklaşık 2 yıl büyük aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Murat Varol’dan dayak yediği için ayrılan manken Aysu Baceoğlu şimdi de yeni bir iddia ortaya attı. Ünlü manken “Murat Arabama takip cihazı yerleştirmiş” dedi.

Yaşadıklarını gözyaşlarıyla aktaran Aysu Baceoğlu, Varol’dan şiddet görmeye ne zaman başladığını şöyle anlattı: “Ondan ayrılmak istedim ve medeni iki insan olarak ‘Arkadaş kalalım’ dedim. O zaman çıldırdı. Camları kırdı, plazma TV’yi üzerime fırlattı. Herkesin önünde ölümle tehdit etti.”

24 SAAT TAKİP EDİYOR

Murat Varol’un çok tehlikeli bir insan olduğunu söyleyen Baceoğlu “Geçen gün garson kız bana bir zarf getirdi. İçinde ‘Yakında görüşeceğiz. Seni öpüyorum’ yazıyordu. Bu da demek oluyor ki ben 24 saat takip ediliyorum. Demek ki benim aracıma GPRS cihazı taktırdı. Haberim olmadan beni izliyor” dedi.

KORKUDAN KORUMA TUTTUM

Aysu Baceoğlu yaşadıklarını atlatmak için psikolojik destek aldığını söyledi. Ünlü manken “Korkudan koruma tuttum. Evimi, arabamı, telefonumu her şeyimi değiştirdim. Dostumu düşmanımı gördüm” diyor.
(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER