Yaşam
  • 21.9.2019 22:33

Manken Tuğçe Kazaz Koç ailesiyle Bartholomeos arasındaki ilişkiyi sordu

Tuğçe Kazaz bu kez de 'Koç Ailesi'ni yazdı
Önceki gün Atatürk ile ilgili yorumu ile sosyal medyanın gündemine oturan manken Tuğçe Kazaz bu kez de Suriye, Doğu Akdeniz ekseninde peş peşe iki tweet attı. "İstanbul'un özerkleştirilmesine giden bir süreçle karşı karşıyayız" diyen Kazaz'ın "Koç ailesi, İmamoğlu, Bartholomeos ve Kıbrıs zincirin birer halkası mı?" sorusu büyük tartışma yarattı.

Eski manken Tuğçe Kazaz sosyal medya hesabından iki tweet paylaşımında bulundu.

Türkiye'yi işgal planlarının olduğu, İstanbul'un özerkleştirilmesine giden bir süreçle karşı karşıya olunduğu uyarısında bulunan Kazaz, 'kafamdaki sorular' başlıklı ikinci tweetinde de "Koç ailesi, İmamoğlu, Bartholomeos ve Kıbrıs zincirin birer halkası mı?" diye sordu.

Kazaz'ın soruları bununla da sınırlı değildi.

Kazaz ilk tweetinde "Türkiye bekletilerek Suriye’de tuzağa çekilirken Doğu Akdeniz’deki sular kaynatılacak. Türkiye'yi içerden ve dışardan işgal planları, hatta İstanbul'un özerkleştirilmesine kadar giden bir süreçle karşı karşıyayız. O nedenle Fırat’ın doğusundaki güvenli bölge acilen oluşturulmalı." ifadelerini kullandı.

Bağlantılı ikinci tweetinde ise;

"Kafamdaki Sorular.
Sizce;
1) Amaç Istanbul'u işgal mi?
2) Koç ailesi, İmamoğlu, Bartholomeos ve Kıbrıs zincirin birer halkası mı?
3) İstanbul’u yiyen Koç ailesi İstanbul özerkleşirse boğazların yönetimini devr alır mı?
4) İmamoğlu'nun asıl görevi bu sürece hazırlamak mı?"

diye sordu.

Kazaz'ın bu tweetleri sosyal medyada büyük tartışma çıkardı. Kazaz'a destek veren kadar karşı çıkıp eleştirenler de var.

Güncellenme Tarihi : 22.9.2019 11:08

İLGİLİ HABERLER