Yaşam
  • 3.11.2019 06:58

Mansur Yavaş’tan Cem’e büyük jest

Ankara’nın CHP’li belediye başkanı Mansur Yavaş, Türkiye’yi karıştırmak için tezgahlanan Kaz Dağları olayına destek veren, Diyarbakır annelerinin çığlığına kulak tıkayan ve son olarak da Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sessizliğini koruyan Cem Yılmaz’ı, 5. Ankara Komedi Festivali’ne davet ederek jest yaptı.

CHP’li Mansur Yavaş’tan ‘kaz’cı Cem’e jest

Türkiye’yi karıştırmak için tezgahlanan Kaz Dağları olayına destek veren, Diyarbakır annelerinin çığlığına kulak tıkayan ve son olarak Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sessizliğini koruyan Cem Yılmaz’a Ankara Büyükşehir Belediyesi jest yaptı. CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Çankaya Belediyesi’nin başını çektiği sponsorlar 5. Ankara Komedi Festivali’nde Cem Yılmaz’ın sahne almasına destek vererek aynı görüşü savunduklarının altına imza atmış oldular.

Yavaş: İzleme fırsatını buldum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı. “Dün akşam ailemle birlikte Ankara Komedi Festivali’ne katılarak Cem Yılmaz’ın gösterisini izleme fırsatı buldum. Her günü eğlence dolu bu festivale katılmanızı tavsiye ederim. Ankara’da kültür ve sanatın her alanda ilerlemesi için Büyükşehir Belediyesi olarak desteğimiz sürecek.” Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Burhan ise, “Şehitlerle ilgili bir tek açıklaması yok iken ne kadar devlet, millet aleyhtarı konularda hepsine bir açıklama yapmıştır. Meclis Üyesi olarak bu desteği kınıyorum” dedi.

Resul Ekrem Şahan  Ankara YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 3.11.2019 11:02

İLGİLİ HABERLER